3.7.2013

Vatsasärkyä

Nyt siis pari viikkoa ollut alavatsassa sellaista jatkuvaa särkyä. Alkoi kunnon vihlaisulla kuin puukolla olisi sohaistu. Kävin sitten lääkärillä eilen ja sain puoliakuutin lähetteen äitiyspolille ultraan. Saa nähdä, koska aika tulee ja mitä sieltä löytyy.

Todennäköisesti kyse on ihan kiinnikkeistä vatsaontelossa, sillä leikkauksia on takana jo kaksi. Lisäksi jälkimmäisessä umppari puhkesi ja koko vatsaontelo tulehtui. Kiinnikkeitä siis on varmasti. Kovin tyypillistä kipua tuollainen jatkuva särky ei kaiketi kiinniketapauksissa ole mutta kaikki on mahdollista.

Raskausoireet ovat jatkuneet eikä alitajuntakaan hälytä, että mitään olisi raskauden kannalta pielessä. Toivotaan, että intuitio pitää paikkansa.

9 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti kipu helpottaa ja sille löytyy joku yksinkertainen syy! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kipuihin saisit pian helpotuksen! En voi edes kuvitella kuinka kamalilta tuollaiset tuntuu, kun en normaaleita vatsakrappeja pahemmista ole koskaan kärsinyt (perusterve kun olen). Hirmusti tsemppiä jatkoon ja vauvan odotukseen täältä!

  Terkuin Muuni
  http://up-and-try.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kaikki menee hyvin, eikä ole mitään erityistä.

  VastaaPoista
 4. Parempaa vointia Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Syksyinen tervehdys blogistani, siellä on sinulle blogihaaste. :D Tervetuloa http://minunvuosi2013.blogspot.fi/2013/08/blogihaasteeseen-viimein-luvassa.html

  VastaaPoista
 6. Minullakin on haaste sinulle blogissani.

  VastaaPoista
 7. Mitäköhän teille kuuluu nyt? :)

  VastaaPoista
 8. Hallåj!! Missäs luuraat?
  Tsemppiä painonpudotukseen, ja hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 9. Hei, mitä kuuluu? Olis kiva kuulla susta taas :).

  VastaaPoista