25.3.2013

Tavoitekuvia tavallaan

Tässä kuvia tämänhetkisestä tilanteesta ja tavoitepainon (99 kg) tilanteesta modelmydiet-nettisivun tapaan:Mä olisin ainakin tällä hetkellä hyvinkin tyytyväinen tuohon tavoitemallin kroppaan. Myös tuo tämänhetkisen tilanteen malli on hyvinkin samanmallinen/kokoinen kuin minä nyt, jos rintavarustusta ei oteta huomioon. Vai mitä mieltä te lukijat olette?

Tässä vielä mun kuvani, niin on helpompi verrata:


7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Äh, mulla menee nää tunnukset aina sekaisin. Mut piti sanoa että minusta kyllä tuo kuvan vartalo ja sun on aika samannäköiset. Sinulla on kyllä hoikemmat jalat:)

  Onko tuo laihempi niinkuin 99? Mä oon 93 enkä todellakaan ole noin hoikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laihempi on tuon 99 kg. En osaa sanoa, olisinko tuossa painossa tuon näköinen. Meillä kuitenkin taitaa olla aika paljon pituuseroa, joten emme varmasti ole yhtä hoikkia/lihavia samassa painossa. :)

   Poista
 3. Pituus/painosuhde huijaa hirveesti just tommosissa... Joku mua 10cm lyhyempi samanpainoinen näyttäisi lihavammalta kuin minä samassa painossa.

  Mutta - kyllä mun mielestä vastaa tosi hyvin sun kroppaa tuo kuva, rinnoista en mee sanomaan juuta enkä jaata;) Hoikemmat jalat kyllä sulla on ihan kuin Iiris sanoikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pituus todellakin vaikuttaa paljon. Lasketaanhan BMI yms myöskin pituuden perusteella. 10 cm ero pituudessa tarkoittaa jo lähes 10 kg eroa tavoitepainossa.

   Ennen vanhaanhan ihannepaino oli pituus miinus metri, jolloin esimerkiksi 165 cm pitkälle sopiva paino oli 65 kg, 175 cm pitkälle 75 kg jne. Nykyään ihannepaino on tuosta hieman matalampi mutta aika lähelle totuutta pääsee tuollakin laskutavalla.

   Poista
  2. Niin tekee... Harmi vaan, tuo parimetrinen mies tuossa kun on vain 10kg laihempi, mutta silti normaalipainoinen... :D

   Tuo laskukaava kuulostaa kyllä paljon terveemmältä kuin joku BMI. Ja sitäpaitsi, ihannepaino ja ihannepaino: lihaksikas mieskin näyttää BMI:n mukaan ylipainoiselta vaikkei sitä todellakaan ole......

   Poista
  3. Erityisen lihaksikkaathan ovat kaikkien noiden ihannepainomittareiden ulkopuolella, sillä heihin normaalikaavat eivät vaan päde. :D

   Muistan, kun isoäitini aina totesi, että hyvä paino on pituus miinus metri, ja itseasiassa InBodyn mukaan se olisikin mun tavoitepainoni. :)

   Poista