4.3.2013

Buzzador-kampanja: Omega-3 Pikkukalat

Kerroinkin jo aikaisemmin, että pääsin Buzzadorina mukaan testaamaan Möllerin Omega-3 Pikkukaloja, jotka sisältävät elintärkeitä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia, eikä niissä ole säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- tai makeutusaineita. Makeutus on hoidettu ksylitolilla ja sorbitolilla.


Sain viimein pikkukalapakettini postista. Lappu paketista tuli jo viime viikon alkupuolella, mutta nuo kaksi termiittiä saivat sen käsiinsä ja se löytyi vasta viikonloppuna. Kävin kyllä välissä jo pakettiani postista kyselemässä, jos olisivat löytäneet sitä ilman lappua, mutta ei onnistanut.

Maistoimme pikkukaloja jo koko perheen voimin. Tai no kuopus vain sylki kalaansa koko ajan lattialle, joten hän ei siitä tainnut tykätä. Uskoisin, että ongelmana oli enemmänkin hieman limaisen liukas koostumus kuin itse maku.

Esikoinen söi pikkukalansa kuin minkä tahansa muunkin suupalan. Ei suurempia ilmeitä suuntaan tai toiseen.

Omasta mielestäni pikkukalan koostumus oli hieman iljettävä eikä makukaan ihan kauhean hedelmäinen ollut vaan mulla jäi jotenkin kalamainen maku suuhun. Tosin voi johtua ihan siitä tiedosta, että kyseessä on kalaöljytuote. En silti sanoisi sen olevan pahanmakuinen, jotenkin vaan odotin enemmän sellaista voimakasta hedelmän makua.

Mies kommentoi, että ihan ok tuote. Sen suurempaa analyysiä hän ei antanut.

Pikkukalat ovat sellaisissa "läpipainofolioissa", joissa suurin osa vaikka perus särkylääkkeistä on, jos ne on yksittäispakattu. Kalat ovat kuitenkin sen verran pehmeitä, että yhden sain hajalle, kun sitä painoin pakkauksesta irti. Loput otinkin sitten rikkomalla folion kynnellä ja kuorimalla sen kalan ympäriltä pois.

Saattaahan tuo pakkaus olla suunniteltu toisella tavalla avattavaksi, mutta blondi ei vaan ymmärrä. Sain ne kalat kuitenkin pois paketistaan, joten nou hätä.

Lisätietoa tuotteesta voi lukea valmistajan sivuilta: www.moller.fi

6 kommenttia:

 1. Hei 100 kilon keijukainen! :) Voitit mun blogin arvonnan! Kurkkaa blogiini... :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin nuo upposi lapselle mut musta ihan kamalia, yäk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo ihan menettelee vaikka mielestäni kyllä maistuvatkin enemmän kalalle kuin hedelmälle. :D

   Poista
  2. Itse asiassa tänään 3v ilmoitti ettei tykkää niistä. Nyt mulla on melkein vajaa kaks pakettia käyttämättä. Mä oon tilannut iherbistä kalaöljyä sitruunanmakuisena ja se on niin paljon parempaa - ei jää ollenkaan tommosta kamalaa jälkimakua.

   Poista
  3. Meillä nuo kyllä menevät. Esikoinen tuntuu tykkäävän, kun ei ole ainakaan kertaakaan pois sylkenyt. Mies ja minä syömme niitä kyllä, vaikka ne eivät niin kovin maukkaita olekaan. Eivät ne mitenkään pahaltakaan maistu mutta se koostumus on kyllä aika ällöttävän limainen.

   Kuopus ei niitä edelleenkään suostu syömään vaan sylkee samantien ulos.

   Poista