3.9.2012

Kuvissa ei muutos vielä näy

Uudet kuvat otin tänään ja laitoin projektin alussa otetun sivukuvan uuden sivukuvan viereen. Muutosta ei noista kuvista kyllä näe, mikä ei ole suuri ihme, koska vastahan pari cm on lähtenyt vatsasta. Päätin laittaa kuvat silti tänne, niin näkee ainakin lähtökohdan.


Kuvat olen rajannut ja vaihtanut harmaasävyisiksi. Muita muokkauksia en ole tehnyt. Jos joku noista kuvista tunnistaa, niin toivoisin, että ei laittaisi nimiä tms esille.

Tämä päivä on mennyt taas levätessä. Lapset ovat kipeinä ja yöllä en saanut oikein nukuttua, koska he heräilivät pitkiksikin pätkiksi. Liikuntaa ei siis ole tullut ollenkaan. Itse en vielä ole sairastunut mutta eiköhän tuo tauti vielä minutkin nappaa kouriinsa.

Yöllä valvoessa myös makeanhimo vei voiton. Muutama keksi ja pieni suklaalevy katosivat sisuksiini.

8 kommenttia:

 1. Kyllähän tuossa pientä kiinteytymistä on havaittavissa, etkä muuten näytä ollenkaan niin pullealta kuin painosi antaisi ymmärtää.

  Hyvä pitää lepopäiviä liikunnasta, ettei ihan väsähdä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kohteliaisuudesta. :)

  Halua olisi mennä ulos mutta kipeiden lasten kanssa ei oikein viitsi. Huomenna on kyllä ihan pakko päästä raittiiseen ilmaan.

  VastaaPoista
 3. Yksi syy siihen että etä laihdu on varmasti se,että pidät kotonasi kaikenlaisia herkkuja. Jos todella haluat laihtua,etä säilytä kotona keksejä ja suklaalevyjä jotta voit ne yöllä syödä! lapsille herkkuja voit ostaa mutta vain sen verran mitä syövät ja loput vaikka roskiin jos ei muuta. Jos itsekurisi on noin huono,että yölläkin on pakko syödä herkkuja niin silloin ehdottomasti kaikki herkut talosta pois. Muutamassa keksissä on helposti yli 200 kaloria ja siinä pienessäkin suklaalevyssä se 500...

  VastaaPoista
 4. Tottahan tuo on. Herkkuja tekee vähemmän mieli, jos niitä ei ole, mikä sinänsä on kovin kummallista.

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä sä näytät paljon mua pienemmältä :D Voi kun olis noin kapeat kädet :)

  VastaaPoista
 6. Niin sitä näkee toisissa aina ne hyvät puolet. :D

  VastaaPoista
 7. Näkyy näkyy :) Itse ei vaan aina kaikkea erota :)

  www.elamankultahippusia.blogspot.com

  VastaaPoista