22.6.2014

Aika lentää kun on hauskaa - tai kiireistä

Viime päivityksestä onkin vierähtänyt tovi, jos toinenkin. Taitaa olla siis syytä hieman kertoa, mitä tässä välissä on tapahtunut.

Vatsakivut olivat todennäköisesti kiinnikkeistä johtuvia. Syytä ei varsinaisesti löytynyt. Raskauden kulkuun ne eivät onneksi vaikuttaneet ja helmikuussa syntyikin päälle nelikiloinen poika.

Leikkauksesta (sektio) toipuessa, imettäessä ja lapsia viihdyttäessä sitten onkin aika lentänyt eikä mitään omia projekteja ole oikein ollut aikaa edes miettiä.

Painoa on tullut raskauden aikana ja sen jälkeen reippaasti. Imetys ei sovi minulle, sillä istuessa tuntitolkulla vauva sylissä on liian helppo herkutella. Suklaata, karkkia, keksejä jne on niin paljon yksinkertaisempaa syödä vauvaa imettäessä kuin kunnollista ruokaa. Sen syömiseenhän vaaditaan kaksi kättä. (Joo, tekosyitä osittain.)

Tällä hetkellä olemme lomamatkalla, ja palaamme kotiin kahden viikon kuluttua. Sitten onkin aika aloittaa projekti uudestaan. Pelottaa edes nousta vaa'alle reissun jälkeen.

P.S. Kuvat eivät tällä hetkellä toimi, mutta koitan laittaa ne uudestaan jossain vaiheessa. Ainakin ne tärkeimmät.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla että raskaudessa meni kaikki hyvin :). Blogin päivitys loppui siihen vaiheeseen että pelkäsi jo pahinta... Täällä myös toinen itsensä imetysaikana turvottanut. Ensimmäisen lapsen aikana imetysaika toimi painonpudotuksen avulla, kilot pikkuhiljaa karisivat pois imettäessä. Toisen lapsen imetysaika olikin sitten ihan eri juttu, painoa kertyi kilon kuukausivauhtia lisää :(. Ja edelleen ovat mukana ja ovat kutsuneet kaverinsakin bileisiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, että blogi jäi vähän ikävään vaiheeseen. Raskausaika oli monella tavalla haastava, joten energiaa blogille ei oikein ollut. Sitten vauva ja vanhemmat lapset veivätkin kaiken huomion mutta kaikki siis lopulta hyvin. (Jos kertyneitä kiloja ei huomioida.)

   Poista
 2. Hei, kiva kuulla susta! Onnea vauvan syntymän johdosta. Mua jotenkin hämmensä ensimmäisen lapsen jälkeen se, miten kaikki puhuu niistä raskauskiloista, mutta kukaan ei puhu "mammakiloista". Siis niistä kiloista, jotka saa vasta kun vauva on ulkona. Niissä hormonihöyryissä mulla meni aika kiitettävästi kaikkea herkkua ja se kyllä näkyi ja tuntui. Nyt kolmannen jälkeen yritän saada itteni ajoissa kuosiin, ettei pahaa vauriota ehdi tapahtua :).

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut poikavauvan johdosta!
  T. Possu

  VastaaPoista
 4. Onnittelut perheenlisäyksestä! <3 Kyllä ne mammakilot siitä karisee kunhan vain päätöksen tekee :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset onnitteluista. Jotenkin päivät vierähtävät omalla painollaan (PAINOLLAAN tosiaan!) eikä projekti meinaa käynnistyä.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut perheenlisäyksestä! :) Täällä tulossa myös perheenlisäystä, 2015 helmikuulle. Sen jälkeen olis tarkoitus jatkaa omaakin projektia...

  VastaaPoista