7.5.2013

Vettä ja leipää

Tänään suoritin uhkapunnituksen rangaistuksen eli tarjolla oli tämän päivän aikana vain vettä ja leipää. Leipäkin siis ihan sellaisenaan ilman lisukkeita. Söin sekä taikaruista että ruisrokkia. Niistä tykkään ihan sellaisenaan eli päällysteiden puuttuminen ei haitannut.

En kyllä ymmärrä ihmisiä, jotka eläisivät pelkällä leivällä. Mulla on koko päivän ollut sellainen olo, että en olisi syönyt mitään vaikka leipää on mennyt PALJON. Sitten joidenkin mielestä leipä muka pitää nälkää?

Vatsakaan ei tunnu leipäkesteistä pitävän. Kiertää ja tuntuu turvonneelta.

Juomapuoli on mulle arkipäivää sillä yleensä juon vain vettä. Kausittain sitten enemmän tai vähemmän teetä tai kaakaota lisäksi. Harvemmin virvoitusjuomia tai mehuja.

6 kommenttia:

 1. En ymmärrä tuollaista itsensä kiusaamista varsinkin kun se ei auta mitään. Palkitsemisella pääsee parempiin tuloksiin. Pidä herkkupäivä esim. kun olet saanut tiputettua 5 kiloa :) Paras palkinto taitaa olla kun on pakko ostaa uusia vaatteita kun vanhat on niin isoja ettei pysy päällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uhat tuovat tietynlaista haastetta ja mielenkiintoa projektiini. Kaikille ei sovi samanlaiset jutut ja tuollainen uhkarangaistusmeininki varmasti jakaa mielipiteet. Mä olen kaiketi sen verran hullu, että tuo uhkahomma sopii mulle. Tämähän oli vasta ensimmäinen toteutunut uhka, joten on niillä kaiketi jotain vaikutusta ollut. :D

   Poista
 2. Tuommoiset kitupäivät ei kuulu laihdutukseen, kun pitäisi syödä joka päivä monipuolisesti mutta siististi. Mieti mikä on sun elimistölle hyväksi, ei tarvitse kuunnella muiden sanelemia sääntöjä, ei laihdutus ole mitään pelleilyä tai peliä :)

  Katsoin nuo ruokapäiväkirjakuvat... hirveät määrät raskasta ruokaa mun silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranskalaisia ei varmasti olisi tarvinnut syödä mutta mitä muuta raskasta ruokaa siellä oli? Burgereissa kokojyväsämpylät itsetehtyinä ja välissä falafelia ja salaattia, ovatko ne siis raskaita? Entä maitorahka marjoilla tai keitetyt vihannekset raejuustolla (raejuustoa 2-3 ruokalusikallista vihannesten päällä)? Muutahan siellä ei sitten ollutkaan.

   Poista
 3. Leipähän tunnetusti turvottaa ja se ei kyllä ole laihisruokaa :(
  ÄLä rankaise itseäsi, mäkin saisin olla rankasemassa itteeni koko ajan :DD
  On tässä jojoiltu kuule yli puoli vuotta laihiksen alun kanssa ja palkitse itsesi mieluummin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en normaalisti syö leipää edes päivittäin, joten vatsa taitaa protestoida tuota ylimäärää. Oli ihan mielenkiintoistakin kokeilla, miten kroppa reagoi, ja tuli ainakin itsellekin todistettua, että leipä ei ole mun juttu suurissa määrin. Välillä ja varsinkin uunituore leipä onkin sitten asia erikseen. :D

   Palkitsemisessa tulee se ongelma, etten kuitenkaan tekisi sitä. Jos siis vaikka päättäisin, että 10 kilon pudotuksen jälkeen saan käydä hieronnassa, niin sitten tavoitteen täytyttyä miettisin, että ei mun ole pakko käydä hieronnassa vaan voin käyttää nekin rahat johonkin tärkeämpään tms.

   Poista