13.6.2013

Krampit vaivaa

Vaikka olen syönyt magnesiumia, niin silti lähes joka päivä on tullut kramppeja jalkoihin. Kummallista, sillä aiemmin krampit ovat loppuneet suhteellisen nopeasti, kun olen ottanut muutamana päivänä magnesiumia. Nyt on käytössä eri valmiste, joten olisikohan imeytymisen kanssa häikkää?

Muutenkin väsymys on vaivannut ja lievää huonovointisuutta on ollut heti herättyä sekä joskus päivälläkin. Aamuisin en tapani mukaan meinaa saada mitään syötyä, joten olen tehnyt smoothieta tai laiskoina aamuina vaan tehnyt ateriankorvikepirtelön. Eihän noita ateriankorvikkeita raskaana ollessa suositella ainoaksi energianlähteeksi mutta tuskinpa niistä haittaa on aamupalan muodossa. Kuitenkin muuten syön ihan normaalia kotiruokaa.

Sateinen ilma on onneksi helpottanut puutarhahommissa, niin ei ole tarvinnut väsyneenä sentään hoitaa kastelua. Kiitos siitä luontoäidille. Rikkaruohoja pitäisi käydä kitkemässä mutta ei vaan ole riittänyt energiaa. Jospa viikonloppuna koittaisi saada aikaiseksi.

4 kommenttia:

 1. Ei taatusti ole haittaa satunnaisesti. Onnea raskaudesta ja toivottavasti kaikki menee hyvin <3

  Toivottavasti itsekin tuun pian perässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin olen ajatellut. Kuitenkin noissa on hyvin kaikkia tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita, joten ehkä ennemminkin hyviä satunnaisia "syömisiä" kuin haitallisia. Ovat ainakin mulla helpottaneet monia aamuja. :D

   Toivotaan että pian tulee plussaa sullekin. :)

   Poista
 2. Juotko tarpeeks vettä? Mulla ainakin alkaa varsinkin varpaat helposti kramppaa, mikäli veden juonti on jäänyt liian vähälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni juon aina suhteellisen paljon vettä. Kiinnitän nyt tuohon juomiseenkin enemmän huomiota, sillä joskus se saattaa unohtua. Kiitos vinkistä. :)

   Poista