31.1.2013

"Etiäpäin!", sano mummo lumessa.

Eilistä valitusta voisi jatkaa mutta en edes jaksa.

Katuja ei edelleenkään oltu aurattu ja kipeä olen vieläkin, piti siis kauppareissu työntää taas ihan hulluna noita rattaita. Hyvänä puolena pitää todeta, että nuo rattaat kyllä kulkee. Isot pyörät ja malli muutenkin suunniteltu maastokäyttöönkin. Tosin siinä kohtaa, kun sohjoa on tavarakoriin saakka, hidastuu matkanteko noillakin.

Punnitus olisi huomenna ja hieman epäilen plussatulosta, sillä ruokailut eivät ole taudissa menneet kovin terveellisesti tai kevyesti. En tuosta kuitenkaan stressaa, sillä mulla ei projektini kanssa ole kiire. Pääasia, että suunta isossa mittakaavassa on alaspäin yksittäisistä huonoista viikoista huolimatta.

2 kommenttia:

 1. Hyvä asenne! Ei se joidenkin yksittäisten viikkojen nousu - vaan se, että paino kuitenkin laskee ja pystyt siihen!
  Tuolla ulkona on kyllä harvinaisen hankala liikkua, varsinkin reippaammin kun nyt tuo loska on jäätynyt ja ihme röpelöä kaikki tiet.... Onneks vaununne on hyvät, ettei koko homma kaatunut siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jäätynyt pinta on inhottava, koska jälleen hiekoitusta ei ole tehty oikeaan aikaan eli juuri ennen jäätymistä. Rattaat kulkee kyllä hyvin, mutta mäet ovat haastavia, kun pitoa ei kengän alla meinaa olla ollenkaan.

   Poista