26.1.2013

Reissussa rähjääntynyt ilmoittautuu

Nyt ollaan jälleen kotona. Hieman turhan lyhyt aika reissulle, mutta tarpeeksi pitkä väsyttämään sekä mummin että äidin. Mummin asunto kun ei ole mitenkään lapsiturvallinen, joten valppaana sai olla ihan jokainen hetki.

Mukava reissu oli kaikesta huolimatta.

Esikoinen pääsi ulkoilemaan pitkäksi aikaa mummin kanssa, mikä ei täällä kotona oikein meinaa onnistua, kun kuopus ei tykkää vielä yhtään kylmällä säällä ulkoilemisesta. Pakko siis tehdä kompromissi ja ulkoilla vaan hetkittäin.

Mummi pääsi hemmottelemaan poikia oikein urakalla. Oli keksiä, pirtelöä ja suklaata sekä rakennuspalikoita, piirtämistä ja muutenkin paljon huomiota. Pojat nauttivat ihan selkeästi ja nukkuminen nyt oli, mitä arvata saattaa. Ihmekös, jos äitiä nyt väsyttää?

Huomenna saan onneksi nukkua niin pitkään kuin unta riittää, koska mies hoitaa lapset.

Pelkästään mässäilyksi ei reissu mennyt sillä liikuntaa tuli hyötykävelyn merkeissä yhteensä noin 12 km verran. Ihan tarkkaa matkamäärää en pysty ilmoittamaan, sillä gps:n lataus loppui kesken kaiken.

6 kommenttia:

 1. Hieno määrä hyötyliikuntaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo, ihan itsekin yllätyin, kun aloin matkoja ynnäämään yhteen. :D

   Poista
 2. Ja kiva, että sait vapaa-aamun tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! Nousin vasta puolilta päivin eli unta tuli melkein 12 tuntia, mikä on mulle ihan ikuisuus. :D

   Poista
 3. Kuulostaa niin samanlaiselta kun meidän mummolareissut :) Paljon leikkimistä, ulkoilua, kävelyä ja lyhkäsempiä öitä :D

  Kiva että sait nukkua tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellasia ne mummolat/mummilat tuntuu olevan. Varsinkin jakamaton huomio on lapsille kullan arvoista tai jopa arvokkaampaa. :)

   Poista