10.1.2013

Tanssimatolle kyytiä

Yli tunti tuli pompittua tanssimatolla tällä kertaa. Nyt niitä ihan meneviä biisejä, kun sairastamisen jälkeen on pitänyt hetken aikaa vähän himmailla. Nyt päätin kuitenkin tanssia jo ihan kunnolla. Uskotte varmaan, että tuli hiki?

Syömisetkin ovat menneet hyvin. Kalorit ja energiaprosentit juuri suositusten mukaiset, ja mukaan mahtui pari suklaakonvehtiakin välipalaksi.

Huomenna pitää ottaa hieman kevyemmin liikunnan osalta, koska lauantaina on taas personal trainerin kanssa treeni kuntosalilla. Saa nähdä, jos saisi lisää vinkkejä kotiharjoitteluun, kun tämän hetkinen ohjelma on kovin ylävartalopainotteinen.

8 kommenttia:

 1. Sä saat munkin tanssipelihimon heräämään... Melkein ehkä joudun huomenna ottamaan maton esiin. Eihän alakerran naapurit kuitenkaan oo päiväsaikaan kotona (toivottavasti :D )...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota ihmeessä! Tanssiminen on hauskaa ja liikuntaa tulee lähes huomaamatta. :D

   Älä niistä naapureista välitä. Mun entinen alakerran naapuri luuli, että mulla on rumpusetti kotona, mutta melun lähteeksi paljastuikin tanssimattoa takova jättikeiju. :D

   Poista
 2. Mun ei tuu kotona koskaan tehtyä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksi jotain hauskaa liikuntaa kotiin, niin varmasti tulee tehtyä. :)

   Mitä koukuttavampi laji, sitä enemmän sitä teet.

   Poista
 3. Ei ollu tanssimatto mua varten. Tai ehkä se johtui enemmänkin siitä, ettei Wiin tanssimatto välttämättä ole mikään laadukkain mahdollinen. Mukavaa puuhaa kyllä muuten! Pitänee kaivella esiin toinenkin tanssimatto (,jonka tiedän meillä jossain lymyilevän) ja kokeilla sillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wiin tanssimattoa en ole kokeillut. Mulla on PS2 ja siihen tuo matto. Tuosta ainakin tykkään kovasti ja pelittää hyvin. :)

   Poista
 4. Kommentoin nyt ekaa kertaa blogiisi, luin sen äsken yhdeltä istumalta! Hyvä että olet nähnyt tarpeelliseksi tehdä jotain terveyden eteen, kun on vähemmän painoa ja kunto kasvaa niin on energisempi ja jaksaa varmasti touhuta paremmin lastenkin kanssa.

  Kiinnitin tuolla jo joskus aiemmin huomiota kun sanoit että teet vaikka popcornia kun päivän kalorit ei ole täyttynyt, ja tässä sanoit että olet ottanut suklaakonvehteja välipalaksi. En tarkoita tätä pahalla, mutta mielestäni sun pitäisi päästä tuollaisista tavoista ihan kokonaan eroon. Jos päivän energiatarve ei ole täynnä, sitä ei täytetä millään höttöherkuilla, vaan voisit syödä esim. manteleita, pähkinöitä, avokadoa, jotain hyvää rasvaa. Suklaakonvehdit ei todellakaan kuulu arkipäivän välipalaksi vaan korkeintaan viikonloppuun.

  Sanon tämän siksi koska itsekin kamppailen koko ajan painonhallinnan kanssa ja tällä hetkellä laihdutan (olen 165cm pitkä ja painoa nyt 80 kg, eli vuoden-puolentoista kuluessa yritän hiljalleen elämäntapamuutoksella tiputtaa noin 18 kg). Olen itse ollut myös aikamoinen herkkuhamsteri ja huomaan että omalla kohdallani ainut mikä on auttanut on totaalikieltäytyminen. Jos syön vähän suklaata, alkaa tehdä mieli lisää seuraavana päivänä ja taas seuraavana jne... Sen sijaan olen lähtenyt nyt liikkeelle ihan nollatoleranssilla arkipäivien suhteen, eli arkena ei syödä mitään herkkuja. Olen keskittynyt siihen että ruoka, jota syön on ravintoarvoiltaan hyvää, ja aloittanut nyt myös säännöllisen liikunnan. Parin ekan päivän jälkeen on itse asiassa ollut tosi helppoa olla syömättä mitään herkkuja. Eilen ajattelin viikonlopun ja hyvin sujuneen parin viikon kunniaksi pitää herkkupäivän, eli ostin kaupasta kaksi siideriä ja karkkipussin. Ja kuinka kävikään: Join vain toisen siidereistä kun ei tehnyt enempää mieli, ja karkkipussin sisältöäkään en jaksanut kokokaan.

  Anteeksi tämä pitkä vuodatus, mutta halusin vain jakaa kokemukseni! Toivon todella että onnistut projektissasi, mutta valitettavasti tuloksia ei tule helpolla. Kannattaa koittaa myös tietoista syömistä, eli aina kun on syömässä jotain juttua, miettiä että miksi todella syö sitä ja toiseksi, jos tekee mieli jotain herkkua, todella pysähtyä miettimään onko se todella niiden kalorien väärti. Kovasti tsemppiä sinulle jatkoon!

  VastaaPoista