20.1.2013

Sukulaisvierailut ja keventäminen

Koko viikon on ollut sukulaisia kylässä. Tästä syystä päivityksetkin ovat olleet hieman satunnaisia.

Alkuviikko meni ihan hyvin ruokailujen suhteen. Ei herkutteluja ja ruokaakin sopivasti. Loppuviikko sitten menikin vähemmän hyvin. Suklaata, kaakaota, popcornia, keksejä...Onneksi kuitenkin projektia edeltävää aikaa kohtuullisemmin.

Vaaka kuitenkin vielä perjantaina oli armollinen ja antoi ihan mukavan pudotuslukeman. Saa nähdä, kuinka ensi perjantaina käy, jos muistan vaa'alla käydä ennen aikaista lähtöä juna-asemalle. Olemme siis menossa äitini luokse. Luvassa siis jälleen ehkä hieman huonompaa ruokailua keventäjälle...

Liikuntaa on tullut viikon aikana hyvin. Lähes joka päivä kävelylenkki ja lisäksi joinain päivinä pikkupunttista tai tanssimattoa. Tänäänkin kävin saattamassa vieraan junalle ja kiersin hieman pidempää kautta takaisin kotiin, joten matkaa kertyi noin 4,5 km.

Eilinen oli viikon ainoa lepopäivä liikunnan suhteen vaikka kylläkin testailin hankkimiani jumppakuminauhoja. En tuota testailua kuitenkaan osaa liikunnaksi mieltää, vaikka teinkin joitakin erilaisia liikkeitä kolme kymmenen sarjaa kutakin.

Nuo kuminauhat vaikuttavat ainakin kokeilun perusteella ihan mainioilta. Tein niiden avulla reiden loitontajia, takamusta, hauiksia, hartioita ja kulmasoutua kuopuksen pyöriessä jaloissa, joten voisin kuvitella tekemisen onnistuvan molempien lastenkin ollessa paikalla. Tämä pitää kyllä vielä testata.

Kauheasti vastusta noista ei kyllä ole mutta ovathan ne paremmat kuin ei mitään. Kaikki on kotiin päin, eikös?

2 kommenttia:

  1. Tuli muuten tästä mieleen sellainen juttu, josta kovin puhutaan tuolla Superdieetin keskustelufoorumilla. Eli se ettei kyläilyt (muiden luokse tai se että itselle tulee vieraita) saisi estää terveellistä syömistä. Vaikka paino putoaakin yhdellä viikolla kilon, niin se tulee helposti takaisin jo parin päivän herkuttelujen aikana. Mä tein viime kesänä vanhempieni luo mennessä niin, että raahasin mukana omat rahkat, raejuustot ja vihannekset, eli ne ainesosat joita vanhemmiltani harvoin löytyy ("vihreä salaatti" on siis kiinankaalia joukossaan he-ma-paa). Äiti kyllä ymmärsi, mutta isä ei oikein. En kuitenkaan antanut sen häiritä minua, ja vähitellen alkoi ymmärrystäkin löytymään kun sain sen lähes 30kg pudotettua :)

    VastaaPoista
  2. Pitäisi kyllä pitää omat syömiset kurissa vieraista huolimatta mutta jotenkin sitä haluaa kuitenkin olla "vapaammin" heidän seurassaan. Kiirehän mulla ei tämän projektin kanssa ole ja onneksi näitä vierailuja on harvassa.

    VastaaPoista