11.4.2013

Buzzador-kampanja: Hälsans Kök

Pääsin mukaan Hälsans Kök -tuotteiden Buzzador-kampanjaan. Jos joku ei vielä tiedä, niin buzzaaminen tarkoittaa sitä, että kokeilee tuotetta ja kertoo sitten siitä oman rehellisen mielipiteensä.

Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon.

Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g.


Hälsans Kök Kasvispihvi
Kasvispihvit ovat nopeita valmistaa uunissa, paistinpannulla tai grillillä. Loistava lihaton vaihtoehto sinulle, joka pidät grilliruuasta. Tarjoile esimerkiksi perinteisellä tavalla harmpurilaissämpylän välissä ranskanperunoiden ja tuoreen salaatin kera.

Hälsans Kök Kasvispyörykät
Hälsans Kökin kasvispyörykät ovat helppo ja mukava tapa tuoda vaihtelua päivällispöytään. Sopii myös loistavasti välipalaksi herkullisen dippikastikkeen kera.

Hälsans Kök Kasvismureke
Kasvismureketta voi käyttää jauhelihan korvikkeena esimerkiksi tacoissa, spaghetti bolognesessa tai lasagnessa. Mureke antaa herkullisen ja täyteläisen maun myös keittoihin ja kastikkeisiin. Lisää kasvismureke valmiiksi keitettyyn kastikkeeseen ja anna lämmetä. Mureke sopii loistavasti myös pitsan tai piirakoiden täytteeksi.

Hälsans Kök Falafel
Hälsans Kökin Falafel on herkullinen kikherneistä valmistettu tuote. Falafel on tuotteista ainut, joka soveltuu myös vegaanin ruokavalioon. Falafel sopii loistavasti esimerkiksi pitaleivän väliin jäävuorisalaatin ja jogurttikastikkeen kera, tai vaikkapa osaksi herkullista couscous-salaattia. 


Lisätietoa tuotteista: www.halsanskok.fi


Kuulostaa hyvälle. Etenkin tuo suuri proteiinipitoisuus on plussaa, sillä pyrin syömään runsaasti proteiinia säilyttääkseni lihasmassani laihdutuksen aikana. Yleensäkin pidän kasviksista vaikka harvemmin tuleekin ihan täysin kasvisruokaa valmistettua.

Falafelit ovat ruokana hyvin tuttuja, sillä niitä miehenikin välillä tekee kotona. Mielestäni ne ovat ihan hyviä mutta niitä on tullut vähemmän nyt syötyä, sillä mieheni uppopaistaa ne... (Ainakin hänen tekemänään siis aikamoisia kaloripommeja.) Pitääkin katsoa, kuinka suurikalorisia ne ovat Hälsans Kök -tuotteena.

Odotan jo vesi kielellä tuotteiden testaamista.

6 kommenttia:

 1. Minä pääsin myös mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Mä en päässyt mutta oon kiinnostunut noista juurikin sen protskun takia. Kertokaahan oliko hyviä.ni voisin itekin kaupast hakea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kerrotaan. Sehän on juuri buzzauksen ydin. :D

   Poista
 3. Mukana kamppiksessa myös ! Innoissani lähden testaamaan kasvisruokia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Saa vaihtelua ruokiin ja lisäksi riittävästi proteiinia. :D

   Poista