7.4.2013

Mitä sitä kirjoittaisi?

Edelleen kipeänä eikä syömisissäkään ole kehumista...

Epätoivo alkaa kyllä iskeä tämän sairastelun kanssa. Vitamiineja olen nyt syönyt päivittäin eikä tunnu olevan mitään apua. Lisäksi vielä ihanat naiseuden päivät päällä, joten makeanhimo vaivaa.

Tänne kirjoitellessani olen huomannut selkeän yhteyden menkkojen ja makeanhimon välillä. Muutenkin ruokahalu on paljon suurempi juuri ennen menkkoja ja niiden alkupäivinä kuin normaalisti. Voivatko hormonit vaikuttaa tuolla tavalla? Onko kenelläkään muulla samanlaista?

14 kommenttia:

 1. Pari päivää ennen menkkoja tekisi mieli syödä jauhotkin kaapista eli sama vika mullakin. Varsinkin kaikki makea tai rasvainen himottaa ihan älyttömästi. Kaikenlaisilla oheisvaivoilla meitä naisia onkin paiskattu. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en siis ole yksin tämän ongelman kanssa. Jaettu ongelma on puoli ongelmaa vai miten se meni? :D

   Joo siis tänään tuli kaveripariskunta kylään ja pakkohan sitä oli leipoa "kahvipullaa". Koko leipomus meni illan aikana meidän neljän aikuisen ja yhden lapsen voimin. Pienempi lapsista oli jo unilla, kun leipomus valmistui, joten hän ei nyt saanut maistiaisia.

   Mikä pakko edes oli leipoa? Olisi voinut ihan hyvin juoda vaan kahvia/teetä..

   Poista
 2. Mie oon menkkojen aikaan hiilarimonsteri ja valitankin siitä blogissani kerran kuussa. :D Voisin syödä mitä tahansa missä vain on mahdollisimman paljon hiilareita. Kaikki herkut uppoaisivat ja jos alan mättää niitä niin se on sitten ihan hallitsematonta. Jos kotona ei ole herkkuja niin pupellan leipää viipaleen toisensa perään. Ja oikeastaan on koko ajan näläntunne, vaikka tietäisikin syöneensä jo tarpeeksi. Eikä se tieto pysäytä minua, vaan syön ihan järkyttäviä määriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistan nuo "oireet" täysin! Menkkojen aikaan voisi vaan syödä ja syödä ja syödä. Ja sen kyllä huomaa...

   Poista
 3. Minulla se alkaa viikko ennen menkkoja. sellanen jatkuva mässäämisen tarve ja suurensuuri himo suklaaseen. ja minulla viel lisäksi suht voimakkaasti muutenki toi tunnpuoli ailahtelee hormonien voimast, huh huh.
  Syömishimoon narskutin täs telkkaria katsellessa porkkanoita :D se on hyvä tapa mässytellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo porkkanat olisivat kyllä paljon järkevämpi valinta kuin kakku, piirakka, suklaa, pulla, leipä, ruoka...huoh.

   Poista
 4. Se makeanhimo just... Muuten siihen aikaan saattaa jotkut ruuat tehdä jopa pahaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole edes tuollaista ongelmaa. Kaikki ruoatkin maistuvat turhan hyvin. :D

   Poista
 5. Mullakin jotain tuonnepäin... Ei kyllä noin voimakkaana. Kai saan säädeltyä sitä muuten syömällä kunnolla. Hei- itsetehty pulla on kaikista paheista pienin. Heitä sinne seuraavalla kerralla spelttijauhoja ja muuta terveellistä sekaan:) Mä oon laittanut jopa jotain sämpyläjauhoja(jyviä) ja hyvin on uponnut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvoin tulee (onneksi!) leivottua pullaa. Voisikin kyllä seuraavalla kerralla tehdä sämpyläjauhoista, jos muistaa. :D

   Poista
 6. Mulla on täysin sama eli kaks päivää enben menkkoja alkaa se järjetön taistelu makeanhimoa vastaan! Viimeks oli vielä yövuoron makeanhimo kaupan päälle ni äijätki nauro töissä että kyllä on muijat hulluja :D

  VastaaPoista
 7. Voi kurjuus sentään. Nyt kuumaa juomaa ja lepoa ja unta. Ei tuohon muu vissiin auta. Onko influenssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tietäisi. Kuumetta ei ole pahemmin ollut, joten influenssaa tuskin on. Jotain räkätautia kurkkukipuineen ja särkyineen. Jos ei ala helpottaa, niin pitänee käväistä lääkärillä.

   Poista