21.4.2013

Rentoutumista

Tänään en edes viitsi kirjoittaa ylös kaikkea, mitä on tullut syötyä. Sen verran voin sanoa, että tämän päivän perusteella kuka tahansa ymmärtäisi, miksi ylipainoa on ja paljon.

Takapiha on viimein luopunut lumipeitteestään ja ensimmäiset rikkaruohot (lue: tulppaanit tms) yrittivät kasvaa keskellä mun kasvimaatani. Saivat pikaisen häädöt sipuleineen päivineen. Pois tuollaiset roskat!

Nyt odotellaan sen verran lämpimiä ilmoja, että saisi laitettua tomaatit ja kurkut takapihalle kasvamaan. Tällä hetkellä kyseiset taimet valtaavat suurimman osan keittiön pöydästä.

Puutarhavisiitin jälkeen kävin vielä ulkoilemassa esikoisen kanssa ja illalla oli vuorossa rentoutumista pitkän kaavan mukaan. Ensin laitoin kuorintanaamion kasvoille ja sen poistettuani painuin saunaan kosteusnaamion kera. Siellä sitten nautiskelin tuoksuvista löylyistä pitkän tovin. Ihanaa!

Edellisen kerran naamioita olen tainnut käyttää ennen esikoisen raskausaikaa...

4 kommenttia:

 1. harmi jos ruokailu on mennyt pipariksi! mutta eikö olisi tärkeää, että merkkaisit ruokailut ylös kaikkina päivinä, ja erityisesti juuri tuollaisina?

  ensinnäkin hahmottaisit jatkossa paremmin, kuinka usein tuollaisia päiviä tulee, eli sinulla on parempi käsitys siitä miten iso osa syömisistäsi on ok, ja miten iso osa ei. lisäksi voisin kuvitella, että se jatkossa toimisi hyvänä motivaattorina, kun todella joutuisit kirjaamaan ja miettimään, mitä on tullut syötyä. nyt sen voi vain ohittaa toteamalla, että huonosti meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, voisihan se olla. Olen ajatellut aloittaa taas Kiloklubin ruokapäivyrin käyttöä mutta koen kaikki ruokien isommat mittaamiset kovin työläinä.

   Poista
 2. Mielestäni KuntoPLUS -lehdessä on hurjasti tosi hyviä vinkkejä, suosittelen lainaamaan kirjastosta ! :-) Joko olet hakenut buzzador kasvisruoat? Täällä alkaa tällä viikolla testailu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjakortti tuli vasta tänään postissa, joten en ole vielä ehtinyt käydä kaupassa. Tällä viikolla aloitetaan testaus täälläkin. :D

   Poista