29.4.2013

Buzzador-kampanja: Hälsans Kök

Tänään söimme Hälsans Kök kasvismurekkeesta tehtyä bolognesekastiketta. Maku oli ihan ok. Tosin jäimme kaipaamaan lisää tulisuutta, sillä emme tällä kertaa lisänneet kauheasti mausteita murekkeen omien mausteiden vuoksi. Koostumus oli hyvin jauhelihaa muistuttava eli sopi ihan täydellisesti kastikkeeseen. Lapset eivät tainneet eroa oikein edes huomata sillä ihan samalla tavalla maistui kuin bolognesekastike yleensäkin.

Tietoa kasvismurekkeesta:
Ainesosat:
Soijaproteiini (vedellä turvotettu, 85%), kasviöljy, vehnäproteiini (vedellä turvotettu, 2%), maltodekstriini, suola (1,5%), mallasuute (ohrasta), sipulijauhe, hiiva, valkosipulijauhe, aromi, mausteet, rypälesokeri. Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta ja seesamista.

Ravintoainetietoja: (per 100 g)
Energiaa: 147 kcal
Proteiinia: 18 g
Hiilihydraattia: 9 g (sokeria 5 g)
Rasvaa: 3 g (tyydyttynyttä 0,3 g)
Kuitua: 6 g
Natriumia: 0,55 g

Proteiinia siis kiitettävästi mutta miinusta lisätystä sokerista. Toki sokeri tuo jotkin maut paremmin esille jne mutta varmasti olisi ollut hyvää ilmankin. Itse en koskaan lisää sokeria kastikkeisiini ja hyvin ovat maistuneet.

Lisätietoa tuotteista voi katsella sivulta: www.halsanskok.fi

Buzzadorina pääsen testailemaan erilaisia tuotteita ja kertomaan niistä oman rehellisen mielipiteeni. Jos kiinnostuit, niin voit liittyä buzzadorien lukuisaan joukkoon tästä. (Liittymällä linkin kautta autat minuakin kerryttämään pisteitäni.)

2 kommenttia:

  1. miksei kuvia tuotteista?? :oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti kamerasta oli patteri loppunut, joten murekkeesta (bolognesekastike) ja tänään syödyistä kasvispyöryköistä ei ole kuvia. :(

      Poista