26.4.2013

Buzzador-kampanja: Lego Duplo

Pääsin lasteni kanssa mukaan Buzzadorin Lego Duplo -kampanjaan. Siinä saamme kotiimme paketin, joka sisältää taaperon rakennus- ja leikkikuutioita. Sitten rakentelemme palikoilla ja kerromme kokemuksistamme eli buzzaamme sekä täällä että suoraan ystävillemme.

”Taaperon rakennus- ja leikkikuutiot"
(Tuote sisältää 17 helposti käsiteltävää ja kirkkaanväristä palikkaa ja osaa. Mukana on mm. kolme ikkunakuutiota, suloinen karhu ja kuviopalikoita, jotka kaikki sopivat yhteen muiden LEGO DUPLO osien kanssa).


Lisäksi paketti sisältää 10 kpl Lego-esitteitä ja -alennuskuponkeja (25 %) Citymarketiin ja Anttilaan. Kyseiset esitteet ja kupongit saan jakaa taaperoikäisten lasten vanhemmille buzzauksen yhteydessä.

Odotamme jo innoissamme pakettia, sillä Duplot ovat "The Juttu" tällä hetkellä. Niitä kolistellaan, niillä rakennellaan, niitä kannetaan paikasta toiseen, niitä tuodaan äidille ja isälle, niistä tapellaan (sillä eiväthän tuollaiset viitisensataa palikkaa riitä kahdelle taaperolle?) ja niitä paiskotaan. Paiskomisen, tappelemisen ja kolistelun pojat voisivat lopettaa, jos äidiltä kysytään.

Oli miten oli, joka tapauksessa ainakin hauskaa puuhaa ja paljon tekemistä on noiden palikoiden kanssa ollut ja varmasti tulee jatkossakin olemaan.

2 kommenttia:

 1. Ne on vaan niin hyviä. Meillä 4v ja 1v molemmat tykkää leikkiä, harmi ettei itse päästy kampajaan mukaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että ette päässyt mukaan. :(

   Itse yllätyin todella, kun päästiin mukaan, sillä nyt on ollut monta kampanjaa aika lyhyessä ajassa. Kaipa niitä joskus sattuu kohdalle enemmän ja joskus vähemmän. :D

   Poista