24.4.2013

Ruokapäiväkirja vol 7

Tällaista on tullut syötyä:
- maustamatonta rasvatonta jugurttia + banaani + puolukoita
- ISO annos kaalikeittoa
- 1 kpl ruisleipä + 1 täysjyväsämpylä + margariinia + juustoa + kalkkunaleikkelettä + kurkkua + appelsiinimehua + kaakaota + 2 kpl keksejä
- pullapitkon palanen + mehua
- perunamuusia + kanakastiketta + 2 kpl täysjyväleipää + margariinia + juustoa
- raejuustoa

Tänään olen taas ollut liikenteessä lounaasta myöhäiseen päivälliseen. Ensin oli kuopuksen neuvola, jonka jälkeen otin suunnan kohti veripalvelun toimipistettä. Verenluovutuksen jälkeen sitten söin leipää ja join runsaasti appelsiinimehua ja ison kupin kaakaota. Pari keksiäkin meni siellä.

Luovutuksesta matka jatkui kaupan kautta kotiin. Kotona ehdin käydä pikaisesti vessassa ja siitä matka jatkui taloyhtiön kokoukseen, mikä selittää pullapitkon palasen ja mehun. Olisihan ne tietysti voinut jättää syömättä..

2 kommenttia:

 1. Tää näyttää nyt mun silmiin jo monipuoliselta ja hyvältä:) Toki paljon leipää/pullaa/hiilareita mutta ymmärtäähän sen kun on verenluovutuksessa ollut. Et sentään sortunut niihin kolmioleipiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykkää kolmioleivistä, joten ei sortumisen pelkoa. Niitä ei kyllä tuossa toimipisteessä ollut tyrkylläkään, vaan siellä oli "voileipäbuffetti" muutamalla leipävaihtoehdolla ja eri täytemahdollisuuksilla. Oli kurkkua, paprikaa, friseesalaattia (?), metwurstia, kalkkunaleikkelettä, juustoa, margariinia, voimariinia ja mahdollisesti vielä jotain, mitä en nyt vaan muista. :D

   Kauhean leipäpainotteinen päivä, kun normaalisti en välttämättä syö leipää koko viikkoon.

   Poista