7.4.2013

Aikamoinen pettymys

Unohdin ihan mainita aikaisemmin ja nyt tuli vasta mieleeni, että söin yhtenä päivänä välipalaksi Allevon tummasuklaapatukan. Se on kulkenut hoitolaukussa mukana, jos joskus tulee tilanne, että ateriaväli meinaa paisua ihan mahdottomaksi, ja viime torstaina se sitten tapahtui.

Bussissa kaivoin patukan esille ja hieman jo vesi kielellä odotin hyvää makua, kuten Allevon muissa tuotteissa, mutta pettymys oli valtava. Koostumus oli hyvin kuiva ja maku olematon. Ihan kuin olisi pahvia mutustellut. En saanut edes patukkaa kokonaan alas vaan oli pakko heittää osa roskiin.

Välipaloina olen juonut Allevon valmiita juomia ja pussijuomia aina välillä ja maku on tähän mennessä ollut (tuota suklaapatukkaa ja eksoottista hedelmää lukuunottamatta) aina mieluisa. Koostumus noissa valmiissa juomissa vähemmän jauhoinen kuin niissä itse veteen sekoitettavissa jauheissa. Tosin ei omasta mielestäni liian jauhoinen niissäkään.

Vielä on jäljellä toffeepatukat enkä nyt tiedä, odotanko niitä ilolla vai kauhulla. Jos maku ja koostumus vastaa tuota tummasuklaapatukkaa, niin taitavat nekin jäädä syömättä.

Uusille lukijoille tiedoksi, että tuosta tehostartista jäi noita Allevon tuotteita ylitse, sillä pidinkin alkuun vain viikon kuurin. Noita loppuja olen nyt sitten käyttänyt satunnaisesti välipaloina/aamupalana, jos ei muuta ole keksinyt/jaksanut laittaa/ollut mukana menossa. Yleensä hoitolaukussa ollut yksi annos mukana, jos kauppareissut tai ulkoilut ovat venyneet ja syöminen on unohtunut, niin sieltä on sitten ollut helppo ottaa ja syödä.

8 kommenttia:

 1. Itselläni on myös aina kassissa erilaisia välipalapatukoita ja töissä hätävarana pusseja. Ne on kyllä näppäriä hätävaroja.

  VastaaPoista
 2. Oletko ihan varma, ettei siinä ollut mennyt jo päiväys ohi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varma. Päiväys oli toukokuussa, joten ei ollut siitä kiinni. Ehkä mulla oli liian suuret odotukset patukalle ja siksikin pettymys kasvoi sitten suuremmaksi, kun odotukset eivät täyttyneet. Tosin mulla on ongelma kaikkien "liian kuivien" syötävien kanssa eli en syö esimerkiksi lihaa, jos se on kuivan tuntuista suussa.

   Poista
 3. No voi harmi! Onko sulla mitään vinkkejä hyvästä proteiini/hiilarisuhteen (siis mahd. vähän hiilaria) omaavasta patukasta. Tuntuu että ainakin perusmarkettikamat on melkoisia hiilaripommeja. Kaipaisin itsekin tämmöisiä patukoita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa kyllä yhtään suositella, sillä en ole elämässäni vielä muita välipala/ateriankorvikepatukoita edes maistanut kuin tuota pettymyssuklaata.

   Mulla on vielä noita jauheita ja ne pari patukkaa jäljellä, joten en ole myöskään muita vielä kaupoissa katsellut. Sitten kun nuo loppuvat, niin voisi alkaa metsästää muita.

   Poista
 4. Olen ollutkin tässä jo mukana jonkin aikaa, mutta nyt päätin antaa vinkin. Kun minunkin mielestä monetkin patukat ovat todella pahan makuisia ja ihan pahvisia, niin so lo-carb protein patukat ovat todella hyviä. Pitää nälän poissa, maistuu hyvältä ja monessa paikkaa löytänyt tarjouksiakin!

  Keep on going!

  VastaaPoista