15.3.2013

Buzzador-kampanja: Omega-3 pikkukalat

Buzzador-kampanjapaketissa tuli kaksi omega-3 pikkukalapakkausta, joista toinen on nyt jo syöty kokonaan ja toisestakin on vain vähän jäljellä. Nopeastihan nuo nelihenkisessä perheessä kuluvat, vaikka kuopus ei niitä suostukaan syömään.

Suosituksen mukaan pikkukaloja tulisi syödä 2 kappaletta päivittäin, joten tuo 90 kpl (45 kpl/paketti) riittää kolmelle hengelle noin kahdeksi viikoksi. Nopeasti siis loppuvat. Lisäksi kahdesta kalasta tulee vain 10 µg D-vitamiinia, mikä on huomattavasti vähemmän kuin yleensä syön. Normaalisti siis syön D-vitamiinia 25 µg päivittäin.

Mielestäni limaiseen koostumukseen tottuu mutta kalalle ne minusta edelleen maistuvat. Esikoista ei tunnu häiritsevän, sillä hän on heti käsi ojossa, kun pikkukalaa hänelle tarjotaan. Kuopus ei niitä kyllä edelleenkään suostu syömään vaan samantien sylkäisee ulos, jos sellaisen hänen suuhunsa saa sujautettua. Mies syö sen enempää kommentoimatta.

Tässä vielä kuvia:
Lisätietoa tuotteesta: www.moller.fi

2 kommenttia:

  1. Loistava konsepti! Tuosta tulikin mieleen lapsuuden traumat, kun jonossa piti seisoa ja napata lusikallinen kalanmaksaöljyä suuhun. YÖKKÖ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuollaista ei mulle ole tapahtunut. Jos olisi, niin en varmaan söisi kalaa ollenkaan.

      Poista