14.3.2013

Buzzador-kampanja: Valion Onni puurot

Pääsimme mukaan koko perheen voimin Buzzador-kampanjaan maistelemaan Valion Onni puuroja, ja nyt kerronkin teille kokemuksiamme.

Lapset ovat nyt saaneet maistella useita kertoja Onni puuroja kaikissa viidessä maussa: neljän viljan puuroa, viljaisaa puolukkapuuroa, omena-kaurapuuroa, vadelma-mustikkapuuroa ja vadelma-kaurapuuroa

Neljän viljan puurosta esikoinen ei oikein pitänyt mutta kuopus söi hyvällä ruokahalulla. Esikoinen on yleensäkin hieman nirsompi puurojen suhteen, joten tämä ei tullut yllätyksenä. Esikoinen piti omena-kaurapuurosta, vadelma-kaurapuurosta sekä viljaisasta puolukkapuurosta. Vadelma-mustikkapuurokaan ei hänelle tuntunut kovin hyvin maistuvan vaikka sitäkin kyllä vähän söi.

Kuopus taasen söi hyvällä ruokahalulla ja ahnaasti kaikkia muita makuja paitsi viljaisaa puolukkapuuroa. Onneksi tuo puolukkapuuro tuntui olevan esikoisen suosikki. Kuopuksen suosikki oli ehdottomasti vadelma-mustikkapuuro.

Tässä vielä pieni kuvakollaasi maisteluista:

Ja tässä pari kuvaa itse puuroista (havahduin kuvaamaan turhan myöhäisessä vaiheessa niitä, kun keskityin maistelemisen kuvaamiseen):Koostumukseltaan puurot ovat aika hienojakoisia, mikä on ihan ymmärrettävää, koska ne käyvät lapsille jo 5 kk iästä alkaen. Omena-kaurapuuro on jo hieman tuhdimpaa, ja se onkin vasta 8 kk iästä alkaen. Hieman "vauvamaisesta" koostumuksesta huolimatta nuo isommatkin lapset söivät puuro ihan vastaavasti kuin yleensäkin puuroja syövät -kuopus hyvin ja esikoinen hieman vähemmän hyvin.

Itsekin maistoin kaikkia puuroja, ja maut olivat miellyttäviä. Ei turhan voimakkaita mutta eivät kuitenkaan mauttomiakaan (kuten vauvanruoista voisi joskus kuvitella).

Huono puoli ainakin isompien lasten kanssa on ehdottomasti pakkauksen koko. Yksi pakkaus ei riitä vaan niitä tarvitaan vähintään kaksi yhdelle lapselle, jotta nälkä lähtisi.


Lisätietoa: www.valio.fi/onni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti