8.9.2012

Elämä voittaa

Tänään on ollut jo parempi olo, joten flunssa alkaa olla menossa ohi. Onneksi!

Kävimme koko perheen voimin ystävien luona syömässä. Annoksen painoa ja siten kaloreita en osaa arvioida ollenkaan. Ruoka oli hyvin kasvisvoittoista, joten tuskin ihan mielettömiä määriä kuitenkaan tuli kaloreita.

Kävelimme juna-asemalta kotiin, joten sellainen 1,5 km tuli työnneltyä vaunuja. Toki päivän mittaan tuli muitakin matkoja työnneltyä mutta tuo taisi olla pisin matka yhteen kyytiin. Taas tuli todettua, että ulkoilma kyllä virkistää.

Mulla on ollut nyt jotain ongelmia selaimen kanssa. Kaatuilee itekseen eikä meinaa aueta. Lisäksi sivujen lataamisessa menee ikuisuuksia. Päivitin selaimen eilen, ja sen jälkeen alkoivat ongelmat. Pitää pian käskeä miestä tekemään tälle jotain, jos ei ongelmat lopu.

2 kommenttia:

  1. Mahtava juttu, että voit jo paremmin :)

    Mitä selainta muuten käytät? Kannattaa ladata google chrome, se on tosi nopea ja helppo käyttää :) Ennen käytin Operaa, mutta tämä kyllä vie voiton!

    VastaaPoista
  2. Firefox ollut nyt käytössä. Ongelma selvisi tänään ja se oli Adobe flash player plugin. Poistin sen kokonaan ja kaikki selainongelmat poistuivat sen mukana.

    Onneksi tosiaan flunssa on lähes poissa ja voimatkin alkavat palata.

    VastaaPoista