16.8.2012

2 kiloa poissa

Projektin alusta on huomenna kulunut 2 viikkoa ja tänään vaaka näytti 2 kg vähemmän. Suunta ja vauhti hyvä.

Mukavaa, että paino ei ole noussut vaikka naiseuden ihanuudetkin taas muistuttavat minua olemassa olollaan. Ymmärtääkseni ennen kuukautisia paino saattaa nousta jopa useamman kilon verran. Aikaisemmin en ole kauhean tarkkaan painoani seuraillut, joten en osaa omalta kohdaltani sanoa, nouseeko painoni vai ei. Joko siis painoni ei pahemmin noista heilahtele tai sitten painoa on lähtenyt suhteessa jopa enemmän kuin tuo 2 kg.

Tänään on taas nautittu hellepäivästä ulkoillen. Muuta liikuntaa ei olekaan tullut mutta ainakin jaloissa tuntuu lähes koko päivän touhuilu pihalla. Viime yönäkin piti ottaa magnesiumia, kun alkoi pohje krampata kesken unien.

Pitäisiköhän alkaa ottaa joka päivä vitamiini- ja hivenainelisää painonpudotuksen aikana? Yritän kyllä syödä monipuolisesti ja terveellisesti mutta riittääkö se.

2 kommenttia:

 1. Heippa, hyvin on painosi pudonnut :)
  Tuohon vitamiinilisäjuttuun, nythän on talvi tulossa niin ainakin kannattaa d-vitamiinia harkita lisänä. Mutta jos syöt muuten monipuolisesti esim. maitotuotteita (kalsium) hedelmiä kasviksia marjoja, KALAA... luulisi sen olevan tarpeeksi :)

  Tuohon jalkojen kramppaamiseen, mulle yleensä riittää lasillinen vettä ja kramppi helpottuu :)

  VastaaPoista
 2. Tämä kommentti oli mennyt roskapostiin jostain kumman syystä ja vasta tänään tajusin kurkata, onko siellä mitään.

  D-vitamiinia syönkin säännöllisen epäsäännöllisesti ympäri vuoden. Joskus lihaskramppeihin olen syönyt magnesiumia ja on helpottanut.

  VastaaPoista