4.8.2012

Heilu, heilu!

Kineticin Zumbaa on nyt kokeiltu. Huhhuh. Muutaman kerran demon yksi biisi läpi heiluen ja hirvittävä hiki päällä. Kunto: olematon.

Kovin vaikealta tuntui seurata liikkeitä mutta eiköhän harjoitus tee mestarin. Kolmannella kerralla meni jo paremmin ja suoritus arvioitiin kahden tähden kelpoiseksi. Kyllä tuli ylpeä olo noista tähdistä. Pääsisinköhän seuraavalla yrityksellä jo kolmeen tähteen? Viisi niitä siis on kaiken kaikkiaan.

Ruokailut ovat toistaiseksi pysyneet aisoissa, joten hyvältä vaikuttaa alku. Pitänee vaan piilottaa tuo nimeäni kovasti huuteleva suklaalevy jonnekin kaapin syvimpiin syövereihin.

4 kommenttia:

 1. Hävitä kotoa kaikki ei sallitut syömiset pois!!!Muista, että ilman liikuntaa hyvä vauhti on 1kg viikossa. Jos liikut, sitten enemmänkin voi lähteä.

  VastaaPoista
 2. Tuo on hyvä neuvo mutta valitettavasti mies ja lapset saattaisivat kovasti protestoida, jos hävittäisin kaikki herkut. Pitää vaan taistella mielihaluja vastaan.

  Tuosta kilosta viikossa olen kuullutkin. Ja alussa kaiketi voi lähteä enemmänkin, jos nesteet poistuvat?

  VastaaPoista
 3. Tarvitseeko mies ja lapsetkaan niitä herkkuja. Herkku päivä voisi olla esim. muutama päivä viikossa. Muulloin herkut ovat kaupassa tai pakkasessa? En halua antaa lapselleni herkkuja joka päivä, elämäntapa on helppo oppia. Lapsena hankitut pläskit on vaikeampia aikuisena hävittää.

  VastaaPoista
 4. Emme mekään anna lapsille herkkuja joka päivä. Niitä nyt vaan on valmiina kaapissa herkkupäiviä varten.

  Mies meillä enemmän hemmottelee lapsia herkuilla kuin minä. Olen hänelle sanonutkin, että mielellään vain kerran tai kaksi viikossa ja pieni määrä kerrallaan. Yhdessä vaiheessa meinasi antaa turhan usein.

  VastaaPoista