30.8.2012

Kiinalaiset kalorit

Tänään pyörimme ystäväni kanssa kauppakeskuksessa lähes koko päivän ajan. Kävimme syömässä kiinalaisessa ja shoppailemassa.

Yllätyksekseni kalorilaskuriin syötettyäni mielestäni jopa yläkanttiin kaikki syömiseni kiinalaisessa ja kotona pysyin kuin pysyinkin alle kulutuksen olevassa kalorimäärässä. Toki voi olla, etten ihan kaikkea tajunnut ottaa huomioon kiinalaisen antimia syöttäessäni, koska niitä ei suoraan tietenkään arkistosta löydy. Joka tapauksessa viikon kaloreiden pitäisi olla reippaasti miinuksella, koska useana päivänä syömiseni ovat jääneet noin 1000-1200 kcal. Kiloklubihan suosittelee, että söisin noin 1700 kcal joka päivä, jotta laihtuisin.

Huomenna näkee vaa'an armottoman tuomion. Voi olla, että tämän päivän mässäys nostattaa lukemaa, mutta toivottavasti päästään kuitenkin alle viime perjantain luvun.

2 kommenttia:

  1. Minäkin huomasin toissapäivänä, että kalorirajoihin saa hyvin mahtumaan herkkujakin! :) Ei tarvitse siis kituuttaa ruoan kanssa laihduttaessakaan. Pidä tosin huoli, että et syö liian vähää! :) Tuo 1000-1200 on todella pieni määrä varsinkin, kun liikut.

    VastaaPoista
  2. En tiedä, minkä verran tulisi oikeasti syödä. Testailua parhaillaan. Katselin noita ateriakorvikkeita ja niiden ohjeiden mukaan vuorokauden kalorit jäisivät 800 kcal tuntumaan, jos niitä ainoastaan söisi/joisi.

    VastaaPoista