8.8.2012

Polvi ei tykkää stepperistä

Voihan kettu sentään, kun polvi meinaa sanoa sopimuksensa irti.

Stepperillä jo ihan alkuun tuntui naksuntaa polvessa mutta ei tehnyt oikeastaan kipeää, joten jatkoin askeltamista. Tuntemukset polvessa muuttuivat kuitenkin aika pian ikävämpään suuntaan ja lopetin. Nyt on sitten polvi turvoksissa. Auts. Taitaa jäädä stepperin käyttö nyt ainakin hetkeksi.

Polviongelma ei toki ole uusi juttu. Koko ikäni olen siitä kärsinyt, kun se ei ole rakenteeltaan ihan normaali. Siihen lisäksi vielä massiivinen ylipaino niin selväähän se, että polvi ei tykkää. Yksi syy lisää pudottaa painoa, jos vaikka kevyempänä polviongelmatkin helpottaisivat.

Lasten kanssa tuli ulkoiltua pari tuntia päivällä, mikä ei toki paljoa liikkumista itseltäni vaadi. Päiväunien ajan eli tunnin verran tuli kuitenkin taas käveltyä vaunujen kera. Saahan niistäkin mukavaa lisäpainoa tehostamaan vaikutusta.

Vaaka sentään oli positiivisella päällä ja piirsi jo kokonaisen kilon vähemmän kuin projektin alussa. Lukema siis aamulla 121,2 kg.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Oletko kokeillut uimista? Mullakin sattuu polviin muuten mutta uidessa ei tippaakaan.

  Niina

  VastaaPoista
 2. Uiminen olisi todella mun juttu, koska pidän siitä paljon. Ongelma tällä hetkellä matka uimahalliin ja kokonaisuuteen kuluva aika lasten hoidon kannalta. Siksi olen nyt keskittynyt juttuihin, joita voi tehdä kotona/arjessa.

  Uiminen olisi kyllä muuten todella tehokasta liikuntaa. Ehkä vielä joskus.

  VastaaPoista