25.8.2012

Tanssimatto on saanut kyytiä

Tänään olen rääkännyt armottomasti tanssimattoa. Kahdessa jaksossa ja yhteensä noin 1,5 tuntia musiikin mukana pomppimista. Mahtaa tanssimatto huutaa armoa, kun tällainen jättiläinen hyppii päällä. Ei ole onneksi ainakaan vielä hajonnut, joten kaipa se kestää tällaisetkin painot.

Yhtään herkkua en ole syönyt tänään. Mieli teki mutta otin jääkaapista pari porkkanaa ja järsin niitä. Pahin makeanhimo onneksi meni sillä ohitse ja jäi keksit syömättä. Pieniä askelia, pieniä askelia.

Viljojen poistamista ruokavaliosta on ehdotettu. Vielä en tahtoisi alkaa millekään tietynlaiselle ruokavaliolle vaan tarkoitus olisi syödä monipuolisesti ja pienentää annoskokoja. Näin olen toistaiseksi tehnyt. Ehkä jossain vaiheessa, jos tämä tapa ei tuota tuloksia, voin miettiä muita vaihtoehtoja. Kovin ehdotonta ruokavaliota en usko, että pystyisin jatkamaan pitkään ja tarkoituksena olisi kuitenkin saada loppuelämän kestäviä muutoksia aikaan.

2 kommenttia:

 1. Hienoa! Armoton pomppiminen olisikin aivan turhaa, jos kulutetut kalorit korvaisi samantien pupertamalla jotain epäsopivaa. Jos kuitenkin (toivottavasti niin ei käy) tuntuu että homma ei pysy käsissä ja ratkeat tämän tästä, niin...

  ...onko tämä sinulle tuttu kirjoitus?
  http://meripekkanen.com/2010/10/28/miksi-viljat-eivat-sovi-ihmiselle/

  Jos ei ole, niin lukaisepas läpi, ja lue ajatuksella varsinkin viljan anatomia -osuus. En puhu paleoruokavalion puolesta missään nimessä, ruokavalion pitää olla sellainen että sitä on helppo noudattaa ja joka ateria on herkullinen.

  Tsemppiä kuitenkin urakkaasi! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä. Pitää vilkaista tekstiä jossain vaiheessa.

  VastaaPoista