10.9.2012

Hulavanne

Ostin tänään tuollaisen 1,2 kg hulavanteen. Kuten arvelinkin, sen pyörittäminen on todella vaikeaa. Lisävaikeutta hommaan toi vielä vannetta itselleen himoitseva pikkulapsi. Lapsena sen pyörittäminen ei tuntunut yhtään näin vaikealta. Eihän siinä lapsuuden vanteessa ylimääräistä painoa ollut mutta siltikin uskoisin enemmän olevan kyse tekniikan puutteesta nykyään.

Maksimissaan taisin pari-kolme kierrosta saada vanteen pysymään poissa lattialta. Kyljet ovat hellinä, eivät toki varsinaisen pyörittämisen vuoksi vaan siitä hakkaamisesta, jonka vanne pyöriessään aiheuttaa. Olisi ehkä sittenkin pitänyt harkita sitä 0,75 kg vannetta. Tähän sopii hyvin sanonta; "No pain, no gain."

Kävelyä on jälleen tullut päivän mittaan ainakin 4 km. Eihän tuo kovin paljon ole, mutta parempi kuin ei mitään. Lisäksi runsas tunti siivoamista ihan reippaalla tahdilla, joten eiköhän jonkun verran ole energiaa palanut.

4 kommenttia:

 1. Vetreyttää kummasti keskivartaloa tollaisen vanteen pyörittäminen! :D

  VastaaPoista
 2. Varmasti, kunhan tekniikan saa kondikseen. Tällä hetkellä suurin vatsalihasten harjoitus on kippurassa nauraminen omalle epätoivoiselle yritykselle pitää vanne ilmassa. :D

  VastaaPoista
 3. :D

  En tiennytkään että hulavanteita saa painollisina! :o Itse olen pelannut Wiillä sellaista hulavanteenpyöritys peliä, aika lailla saa kyllä vatkata menemään, jotta sen saa pidettyä ylhäällä :D

  VastaaPoista
 4. En tiennyt minäkään ennen kun täällä sitä ehdotettiin. :D

  Ei vaan tekniikka pelaa...

  VastaaPoista