22.9.2012

Laiska päivä

Tänään on laiskottanut ihan kamalasti. Kovasti suunnittelin kuntosalille menoa mutta en ole saanut aikaiseksi yhtikäs mitään. Jospa huomenna sitten?

Jos olisit motivaatio, niin minne piiloutuisit? Motivaatio on hukassa ja se ei ainakaan tätä projektia auta. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja tönäistä takaisin oikeille raiteille.

Onneksi syömiset sentään ovat pysyneet kurissa. Jotain toivoa siis vielä on vaikka liikkumisrintamalla onkin kovin hiljaista. Kiloklubin kasvis- ja herkkupallerot ovat vihreinä ja kuidut sekä energia keltaisina. Energiassa mättää rasvan vähäisyys. Pitäisikö siis syödä iltapalaksi vielä margariinia vai miten tuo pallero olisi tyytyväinen?

5 kommenttia:

 1. Jos mä annan sulle vähän liikkumisintoa niin lahjottaisitko vastalahjaksi halua syödä terveellisesti, meinaan syöminen tökkii täällä päässä!

  Rasvan määrää voisit päivän aikana kohottaa valitsemalla normaalirasvaisia ei kevyt tuotteita :) Tietysti jos teet jo näin, niin sitten voisit kokeilla vaikka pähkinöitä vähäsen tai avocadoa.. ? :)

  VastaaPoista
 2. Avokadoa suosittelen minäkin. Lisäksi rasvaista kalaa, kalaöljykapseleita ja oliiviöljyä. Kookosrasva olisi hyvä, itse en ole vielä oppinut sitä käyttämään.

  VastaaPoista
 3. Eli: Käy hyvin. Tosin ei ne syömiset aina kondiksessa ole täälläkään. Kevyttuotteita en kauheasti käytä. En vaan ole hirveä leivän puputtaja, joten margariiniakaan ei tule kauheasti käytettyä. Pähkinät voisi olla hyviä.

  Anonyymi: Kookoksen mausta en tykkää, joten se jää kaupan hyllyyn ihan suosiolla. Kalaakin tulee syötyä turhan harvoin. Öljyä käytän joskus paistamiseen, mutta pinnoitetuilla pannuilla sekin on jokseenkin turhaa.

  Tuota avokadoa mietin, mutta ennakkoluuloisena hieman karsastan. Jos se ei maistukaan hyvälle?

  VastaaPoista
 4. Avokado on aivan ihanaa! Kaupassa saattavat olla raakoja, siis vihreitä, mutta nopeasti pehmenevät ja tummuvat pöydällä. Halkaise, poista siemen ja pehmeä hedelmä lähtee helposti kuoresta. Ihanaa salaatissa, jotkut laittaa leivän päälle jne. Tai tee guaqamolea (miten tuo kirjoitetaan) Avokadossa on mainiota omega-9-rasvahappoa.

  VastaaPoista
 5. Ok. Pitää miettiä, uskaltautuuko kokeilemaan. :)

  VastaaPoista