26.9.2012

Vaateruljanssi

Huhhuh, että vauvanvaatteita riitti! Lajittelin ystävän kanssa kaikki meidän vauvan/lastenvaatteet ja työtä oli paljon. Voitte kuvitella noin 10 banaanilaatikollista vaatteita sikin sokin ja päälle vielä ulkovaatteet ja tällä hetkellä käytössä olevat vaatteet. Niitä siis todella riittää.

Lajittelun päälimmäisenä ajatuksena olikin lahjoittaa ystävälleni ne vaatteet, joita meillä ei tarvita/viitsitä enää säästää. Ystäväni lähtikin siis 6 muovikassillista NB-98 cm vaatteita mukanaan. Meille kun vaatteita on tullut kasoittain käytettynä ja lisäksi vielä itse ostettu mutta nyt niitä on huomattavasti järkevämpi määrä kaapeissa odottelemassa uusia vauvoja ja kuopuksen kasvamista. Myös esikoiselle on laatikollinen isompaa vaatetta odottamassa.

Kaikesta vaatepaljoudesta huolimatta vielä pitäisi löytää kuopukselle välikausihaalari. Ei muuten ole helppo tehtävä, kun niitä ei oikein missään enää ole. Käytettynä nyt sitten olenkin katsellut huuto.netistä yms. Olin niin ajatellut, että tuo tämän hetkinen puku riittäisi koko syksyn mutta nyt se alkaa olla aivan turhan pieni. Esikoisenkaan viime kauden puvusta ei ole apua, kun koko on pari numeroa liian iso.

Liikunta on tänään jäänyt lähes olemattomaksi ja ruokailutkin olleet vähemmän terveellistä sorttia. Toivottavasti vaaka ei kuitenkaan ihan kauheasti rankaise tästä yhdestä päivästä. Huomenna ainakin syömiset ruotuun.

Nilkka edelleen oireilee ja välillä tuntuu ikävältä joka askeleella. Se oli jo parempi välissä mutta en tiedä, olenko sitten turhan nopeasti alkanut rasittaa sitä liikaa ja aiheuttanut sen kipeytymisen uudelleen. Enhän toki hirveitä matkoja ole kävellyt tms mutta kaipa tämä elopaino sitten rasittaa pienilläkin matkoilla niveliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti