18.9.2012

Sokerirasitus tehty

Tänään tosiaan kävin sokerirasituksessa ja arvot olivat normaalit. Paastoarvo 5,8 ja tunnin arvo 7,3 sekä kahden tunnin arvo 4,7. Viitearvot paastolle alle 6,1, tunnin viitearvoa en muista mutta varmaan jotain 10 paikkeilla ja kahden tunnin viitearvo on alle 7,8. Tuo kahden tunnin arvohan on se kaikkein tärkein paastoarvon lisäksi.

Pääsin siis siihen raskausdiabetestutkimukseen. Vielä en tiedä, mihin ryhmään arpoudun, mutta pitäkää peukkuja, että pääsisin yksilöryhmään. Lisätietoja saan lähipäivinä.

Syömisten alamäki jatkuu. Sokerirasituksen jälkeen mielihalut veivät voiton ja matka suuntasi kiinalaista ruokaa nauttimaan. Pitää ryhdistäytyä ja varautua henkisesti ensimmäiseen plussaviikkoon koko projektin aikana. Sen verran huonosti on nyt mennyt ruokailujen suhteen.

Nilkka on onneksi jo parempi ja tänään tulikin käveltyä muutaman kilometrin verran. Huomenna ajattelin taas mennä taloyhtiön pikkukuntosalille polkemaan kuntopyörää ja tekemään joitain ylävartalolihaksia sekä polven ojentajia. Muita lihaksia en ihan tarkalleen osaa sieltä löytyvillä laitteilla tehdä. Pitänee kysäistä neuvoja joltain naapurilta jossain vaiheessa.

Hulavannetta en ole nyt kokeillutkaan useaan päivään. Mustelmat kyljissä, vatsassa ja polvissa kyllä muistuttavat sen olemassaolosta. En ole vielä luovuttanut, nyt vaan päivät ovat jotenkin juosseet kauheaa vauhtia, eikä itse ole meinannut vauhdissa pysyä.

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu, että pääsit mukaan! Toivon todella että pääsisit siihen yksilöryhmään, olisi mielenkiintoista kuulla mitä kaikkea siihen sitten sisältyisi :)

    Minäkin varaudun siihen, että keskiviikkona mittoja ottaessani ei isoa muutosta jos ollenkaan ole tullut, sillä viime viikolla söin aika paljon enemmän hiilareita, kun normaalisti. Nyt onneksi liikunnan taas aloitettua uskon tilanteen palaavan normaaliin :)

    Tsemppiä kovasti syömisiin ja toivotaan parasta punnituksen suhteen ;)

    VastaaPoista
  2. Vielä ei ole kuulunut mitään. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

    VastaaPoista