13.9.2012

Kiirettä pitää

Koko päivä taas oltu liikenteessä. Hyötyliikuntaa siis tullut reippaammin tänään. Pitkästä aikaa.

Kiirettä pitää myös huomenna, koska lauantaina lähdemme koko perheen voimin reissuun jo ennen kukonlaulua. Huoh. Saa nähdä, mitä siitäkin tulee. Yhden päivän kestoinen reissu vaan mutta tuo ihan liian aikainen herätys mietityttää. Väsymystään kiukkuavat lapset eivät ehkä ole se suurin reissumieltä nostattava tekijä, joten kovasti toivon, että he jatkaisivat unia vaunuissa vähintään osan menomatkasta.

Voi siis olla, että en huomenna tai lauantaina ehdi pahemmin tänne kirjoitella. Tosin yritän huomenna ainakin jossain vaiheessa tulla ilmoittamaan punnituksen tuloksen.

Kiloklubiin olen näpytellyt ihan kaiken syömiseni nyt jo lähes kolme viikkoa ja ainoastaan parina päivänä on tullut ylitystä peruskulutukseen nähden. Arkiaktiivisuuden ja liikkujaprofiilin olen laittanut lähes alimmille mahdollisille tasoille, joten todellisuus saattaa olla eri.

Tässä vielä asetukseni: 
- Aktiivisuustaso 1: 
Vähäinen aktiivisuus: Teen kevyttä työtä, vietän vapaa-aikani istuen enkä harrasta hyötyliikuntaa.

- Terveysliikkuja:
Olen aloittelija ja tavoitteenani on tottua liikuntaan. Lähtökuntoni on huono. Minulla on liikkumista haittaavia sairauksia tai vammoja tai olen huomattavan ylipainoinen. Pyrin saavuttamaan liikunnan avulla terveyshyötyjä. Haluan, että liikuntani on kevyttä tai kohtuullista. Tavoitteenani olisi liikkua vähintään neljä kertaa viikossa.

Kyseisillä asetuksilla peruskulutukseni on sivuston mukaan noin 2400 kcal ja sopiva päivän kalorimäärä noin 1700 kcal. Yleensä tuo suositusmääräkin jää enemmän tai vähemmän vajaaksi. Muutamana päivänä syömiset ovat olleet suosituksen ja peruskulutuksen välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti