10.9.2012

Ulkoilua aurinkoisessa säässä

Tänään olin lasten kanssa monta tuntia puistossa, ja sää oli mitä ihanin. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli muistutti siitä tosiasiasta, että syksyssä jo ollaan, mutta se ei menoa haitannut.

Emme olleet lähipuistossa vaan menimme isompaan puistoon hieman kauempana. Bussin sijasta hyötyliikkuen. Yhteensä kävelyä tuli noin 4 km. Väsymys ei silti painanut vaan olo tuntui hyvin energiseltä. Flunssakin siis on jo lähes päihitetty. Rippeet toki vielä hieman viemässä voimia mutta ei varmasti enää kauaa vaivaa.

Oloon omalta osaltaan vaikutti myös se, että sain rauhassa nukkua puolille päivin miehen hoitaessa lapsia aamulla. Mies sai puolestaan levätä, kun vein lapset puistoon.

Kommenteissa ehdotettua hulavannetta olen googlettanut ja vaikuttaa hauskalle. Pitää koittaa metsästää sellaista jostain itsellekin. Ei ollut edes hirveän hintava (vaikka etukäteen sellaiseksi luulinkin). Taisi noin 20 euroa maksaa. Toinen, josta olen jossain vaiheessa lukenut on kahvakuula. Tosin sen käyttö taitaa olla hieman hankalampaa itse opetellä?

Miehellekin hulavannetta ehdottelin ja se vain katseli alta kulmien siihen tyyliin, että "taas noita akkojen hömpötyksiä".

7 kommenttia:

 1. Syksy on vuoden parasta aikaa! Ei ole hyttysiä, aurinko paistaa, ilma on raikas ja on kaunista.

  Mulla on tällainen 1.2 kg painava vanne. Ei ole kaikista raskain, mutta kyllä tuolla saa vyötärön mustelmille, eli aikamoista höykkyytystä... :D

  http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=750689&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10006&compartmentId=10045&categoryId=3144910#

  VastaaPoista
 2. Höh eihän täällä voikaan linkittää. No se on Gymstick Joined Hulahoop :)

  VastaaPoista
 3. Ostin juurikin tuollaisen vanteen. Helläksi tuli kyllä kyljet pienen hetken kokeilemisesta.

  Saitko heti alussa jo vanteen pysymään pöyrimisliikkeessä vyötärönseudulla? Mulla tipahtaa heti alas.

  VastaaPoista
 4. Kyllä sain aika nopeasti, parina päivänä taisin harjoitella. Jumppavideolla olevat askelluspyöritykset kyllä pitää tehdä kieli keskellä suuta. Se video on tehokas. Mukavaa hommaa kun laittaa hyvää musiikkia soimaan ja pyörittelee. :)

  VastaaPoista
 5. Kuinka monta kierrosta sait ihan ensimmäisillä yrityksillä? (Onko siis mullakin toivoa? *ashamed*)

  VastaaPoista
 6. Joo nopeasti sen oppii, itse harjoittelin ennen painavan vanteen hankkimista lapsen vanteella. Sitä en saanut pysymään ylhäällä, en ole koskaan saanut.
  Ehkä parina iltana harjoittelin "aikuisten vanteella", aluksi pyöri ehkä neljä kierrosta... ja tipahti.Uutta yritystä vaan, ihan helppoa se on!

  Tekniikkalaji se taitaa olla, ja vyötäröllä oleva ylimääräinen massa saattaa vaikeuttaa pyörittämistä. Se kipukin lievenee kun vyötärö vahvistuu :D No pain no gain...

  Ota semmoinen tukeva pieni haara-asento jalat hieman koukussa, ja pyöräytä voimakkaasti vannetta, (itse pyöritän vain vastapäivään,) sitten vaan semmoinen kevyt pyörittävä liike, ei siinä hirveästi tarvi heiliua. Itse ristin kädet eteen niin eivät ole haitolla. Muksuille saa kyllä karjua etteivät tule alle, tuommoinen jos kolahtaa otsaan niin sattuu!

  VastaaPoista
 7. Ei vaan millään meinaa onnistua mutta en luovuta. Edelleen se 3 kierrosta taitaa olla maksimi.

  Tänään koitin sitä aamulla, kun esikoinen vielä nukkui. Tuo kuopus pysytteli nätisti kauempana ja katseli mua kummastuneena. :D

  VastaaPoista