19.9.2012

Kun mikään ei onnistu

 *VAROITUS: Sisältää valitusta ja kitinää.*

Tiedättekö päivät, jolloin yhtikäs mikään ei onnistu? Oli asia sitten pieni tai iso, niin siitä ei yksinkertaisesti tule yhtään mitään.

Tämä päivä on ollut juuri tuollainen päivä. Ensin kuopus oli hereillä lähes koko yön. Sitten aamulla lapset olivat ihan mahdottomia. Ei haluttu syödä, ei pukea, ei leikkiä nätisti, ei mennä vaunuihin, ei mitään...

Kun sitten viimein päästiin liikkeelle, niin bussiin ei mahtunut vaunujen kanssa. Eikä seuraavaan bussiin, eikä sitä seuraavaan. Kun sitten lopulta pääsimme kauppakeskukseen, jonne olimme sopineet tapaamisen, niin eikö siinäkin aikataulu kussut ja pahasti. Yli tunnin odottelimme toisia saapuvaksi, vaikka itsekin olimme bussiongelmien vuoksi reippaasti aikataulusta jäljessä.

Kotimatkalla satoi tietenkin kaatamalla ja kaksi bussia meni ohitse juuri, kun olimme jumissa liikennevalojen takana. Seuraava bussi olisi mennyt 15 minuutin jälkeen, joten päätin kävellä tuolta kauemmalta pysäkiltä kotiin. Matkalla kastuin läpimäräksi. Lapset onneksi pysyivät vaunuissa kuivina.

Kotiin päästyämme sitten sama rumba jatkui. Ei riisuta, ei syödä, ei sitä, ei tätä. Ketut ja muut elikot ovat viihtyneet kyllä mielessä koko päivän. Vielä pahempaa tästä teki oma väsymys.

Kaiken vielä kruunaa aamuinen vaa'an lukema, joka näytti plussaa ja reippaasti. Toivon kovasti, että edes osa siitä on nestettä ylensyönnistä ja menkoista johtuen. Eihän muutamassa päivässä voi lihoa oikeasti kiloja, eihän?

4 kommenttia:

 1. Voi harmi mikä päivä :( Toivottavasti huominen sujuu paremmissa merkeissä :) Enkä usko, että olisit yhtäkkiä lihonut useita kiloja, kyllä paino siitä varmaan taas tasaantuu :) Unohda vaikkapa vaaka hetkeksi ja keskity liikkumaan ja syömään hyvin. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 2. Joskus vaan lähtee menemään väärin ja sitä on vaikea pysäyttää. Mä kans suosittelen parin viikon vaakataukoa (sopivasti menkatkin ohi) ja ruokiin keskittymistä, vaa'allakin on varmasti iloisia yllätyksiä tarjolla silloin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Ei voi lihoa, nestettä ja täyttyneitä hiilarivarastoja ne vaan on.

  Joskus äitinä olo on niiiiin rasittavaa, tekee mieli heittäytyä lapsen tasolle itsekin. Mutta silti niitä rakastaa niin paljon.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista. :)

  Pitää harkita tuota vaakataukoa. En vaan taida malttaa.

  Äitinä olo tosiaan on välillä hyvin rasittavaa. En silti vaihtaisi tätä mihinkään. :)

  VastaaPoista