11.10.2012

Hauska päivä (ainakin lapsilla)

Upea auringonpaiste antoi loistomahdollisuudet ulkoiluun ja kyllä totisesti ulkoiltiin. Ensin aamupalan jälkeen pari tuntia ulkona. Sitten lounaalle kotiin, päikkärit (lapsilla), välipala ja jälleen pariksi tunniksi ulos. Päivällinen uuniin kesken ulkoilun ja ulkoa suoraan ruokapöytään. Päivällisen jälkeen isompi lähti vielä lähes tunniksi mummin kanssa ulos. Uskotte, että oli väsynyt pikkumies kaiken tämän jälkeen.

Nyt molemmat lapset nukahtamassa raskaan päivän jälkeen unille, mikä on aivan ihanaa, koska sairastellessa rytmi katosi ja eilenkin yöunet alkoivat puolilta öin. Tarkoituksella siis väsytimme lapset kunnolla.

Ruokailut eivät ole menneet kovin hyvin, enkä taida huomenna edes vaa'alle uskaltaa. Liikuntaa kyllä on tullut aikuisillekin ihan reippaasti päivän mittaan.

5 kommenttia:

 1. Ihanan ulkoilullinen päivä! ;D Älä murehdi sitä painoa tai vaa'alle menoa liikaa, välillä on hyvä pitää vapaaviikko punnituksesta! Itselläni oli nyt aika monta viikkoa... ja tänään päätin ottaa mitat... eihän se mikään mahtava tulos ollut, mutta tiedän ainakin missä mennään :)

  VastaaPoista
 2. Ajattelinkin ottaa painon seuraavaksi vasta juuri ennen uutta starttia. Huomenna ei siis ole luvassa painopäivitystä (jos en nyt yön aikana muuta mieltäni, mikä on meille naisille ihan sallittua).

  VastaaPoista
 3. Haluaisitkohan lainata lapsia hetkeksi tänne? Itse en nimittäin pääse ulos sitten millään, varsinkaan nyt syksyllä.

  Olen käynyt aina välillä vilkuilemassa blogiasi ja jaoin sille tunnustusta omassani :)

  Tsemppiä projektin jatkoon! Itsekin yritän oppia, että hitaista kausista ei saa lannistua.

  VastaaPoista
 4. Mun tarvii kanssa varautua että hitaita kausia tulee varmasti mutta niistä ei saa masentua! Zemppiä sulle, eiköhän se laihdutus taas "maistu" paremmalle pienen paussin jälkeen! :)

  Ihanaa viikonloppua sullekkin!

  Terkuin Emmi

  ** Tervetuloa myös seuraan mun blogia:
  http://projektiemmi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta. :)

  Voin lainata lapsiani. Tosin uskoisin, että paluupostia tulisi aika vikkelään noiden villien tapausten kanssa. :D

  Toivottavasti maistuu paremmalta projekti paussin jälkeen. Olen jo liittynyt blogiisi. ;)

  VastaaPoista