4.10.2012

Vointi paranee hitaasti mutta varmasti

Tänään oli jo sen verran hyvä olo taudin rippeistä huolimatta, että olimme lähes koko päivän liikenteessä. Kävelyä tuli ainakin 4 km ja lisäksi vähän puuhailua lasten kanssa.

Ruokailutkin ovat pysyneet kurissa. Pitäisiköhän sitä alkaa laittaa ruokapäiväkirjaa tännekin?

Ostin myös uuden takin. Aikaa ja energiaa sen hankkimiseen meni, koska vasta neljännestä kaupasta löytyi takki, joka mahtui päälle. Sieltä tosin poistomyynnistä, joten alennusta oli noin 60 %. Vaatimuksena oli hyvä vedenpitävyys ja hankkimassani takissa se onkin 10 000 mm. Sama siis kuin lasten haalareissa.

Takki on hieman iholla kiinni takamuksen/vatsamakkaran kohdalla mutta ei kuitenkaan liian kireä. Siitä siis huomaa, että maha pullottaa mutta tuntuu päällä mukavalta. Jonkin verran venyy tuo materiaali. Tässä vielä kuvia takista ja lisään ne myös tuonne tavoitevaatteisiin, koska laihtuessa varmasti istuu vielä paremmin kuin nyt.

7 kommenttia:

 1. Kivan takin olet löytänyt, tykkään väristä kovasti :)

  VastaaPoista
 2. nätti takki, <3 väriä! :D
  tiedän ton tunteen että et löydä mistään sopivia vaatteita murr!
  zemppiä kovasti kanssa projektiin! tervetuloa seuraileen mun just alkanutta projektia! :)

  VastaaPoista
 3. Mä ensin hieman vierastin tuota väriä mutta ajattelin, että voisihan sitä kerrankin hankkia jotain muuta kuin mustaa/tummansinistä. Nyt takki tuntuu jo ihan "omalta". :D

  VastaaPoista
 4. Mistä löysit takin? Mä tarttisin myös ulkoilutakin (housut on, ihme kyllä), mutta sovitusurakkaan ryhtyminen nostaa jo ajatuksena hien otsalle...

  VastaaPoista
 5. Ihme kyllä mutta urheiluliikkeestä. En nyt muista varmaksi mutta Topsport tai Intersport. Menin vain sisälle sen tarkemmin nimeä tuijottamatta ja siellä myyjältä kysyin, että löytyisikö mitään takkia mun koossa.

  Onneksi takin sovittaminen on helppoa, kun ei tarvitse sovituskoppiin vaivautua. :D

  Toivottavasti sullekin löytyy sopiva ja mieluinen takki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iinfosta, täytyy käydä katselemassa.

   Poista
 6. Niin ja sanottakoon vielä, että luonnossa tuo takki on hieman vaaleampi ja punertavamman violetti kuin kuvassa. Salama taitaa vääristää hieman väriä.

  VastaaPoista