19.10.2012

Päivä 3: Oikeaa ruokaa alkaa jo hieman tehdä mieli

Jälleen samat eväät kuin parina edellisenä päivänä. Otin mansikka-mustikka smoothiesta sekä keitoista kuvat, niin näette tekin, minkälaisia ne ovat.

Mansikka-mustikka smoothie:


 Peruna-purjokeitto ensin ohjeenmukaisen sekoittamisen jälkeen paakkuineen ja sitten täysin sekoitettuna:


Parsakaali-basilikakeitto couscousilla:Nälkä ei ole ollut edelleenkään mutta eilinen pään juiliminen muuttui ihan kunnon päänsäryksi kuopusta nukuttaessa puoleen yöhön asti. Tänäänkin on ollut pientä päänsärkyä.

Katselin netistä noita maksimisykearvoja ja laskureiden perusteella mun maksimisykkeen pitäisi olla alle 200 mutta en oikein tuohon usko. Pitää laittaa mittari paikalleen, kun seuraavan kerran pomppii tanssimatolla, niin eiköhän tuo maksimisyke selviä. Nyt en ole suurempaa liikuntaa harrastanut, eikä sitä pussikuurin alussa suositellakaan.

Oikeaa ruokaa alkaa kyllä pikkuhiljaa tehdä mieli. Tai vaikka ihan vaan salaattia. Tosin kuurin ohjeissa annetaan lupa yhteen ylimääräiseen annokseen ja ajattelin, että himojen oikein alkaessa vaivata voisin syödä lautasellisen salaattia (valkokaalia + jäävuorisalaattia) ilman salaatinkastiketta. Eihän tuossa pitäisi kauheasti kaloreita olla ja siten vaikutuksen kuuriin olla hyvin pieni. Vielä en kuitenkaan ole siinä tilanteessa.

Vaaka näytti aamulla 118,3 kg eli nyt ollaan samoissa lukemissa kuin ennen äitini vierailua.

2 kommenttia:

 1. Laskukaavojen mukaan mun maksimisykkeen pitäisi olla 185-195, mutta oikeasti se on päälle 210. Olen kuullut/lukenut jostain nyrkkisäännön, että kolmasosalle ihmisistä tuo (220-ikä) antaa suurin piirtein oikean maksimisykkeen, kolmasosalla se on korkeampi ja kolmasosalla matalampi. Eli maksimisykkeesi voi helposti olla korkeampi kuin mitä se laskennallisesti "pitäisi" olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että olen myös tuossa korkeammassa kolmasosassa. Toki tarkkaa tietoa mulla ei omista sykkeistä ole.

   Kiitos muuten paketista. Hain postista tänään. :)

   Poista