21.10.2012

Päivä 5: Hyvin putoaa paino

Tosiaan jo lähes 3 kg lähtenyt neljän päivän kuurin aikana. Ei kai kaikki siitä voi nesteitäkään olla, koska ennen kuuria oli kuitenkin paino jo laskussa viimeistä viikkoa lukuun ottamatta.

Tänään olen syönyt/juonut:
- Aamupalaksi mansikka-mustikka smoothie
- Lounaaksi peruna-purjokeitto
- Välipalaksi appelsiinimehu ilman lisättyä sokeria (100 kcal)
- Päivälliseksi parsakaali-basilikakeitto couscousilla
- Iltapalaksi suklaapirtelö

Välipala-aikaan olin ystäväni ja lasten kanssa sisäliikuntapuistossa, jossa omien eväiden nauttiminen on kiellettyä, joten korvasin välipalasmoothien appelsiinimehulla. Kalorimäärä on mehussa jopa pikkuisen pienempi kuin smoothiessa, joten pitäisi olla kuurin kannalta ihan ok. Lisättyä sokeria ei mehussa ollut. Toki se ei sisällä myöskään kaikkia pussien sisältämiä ravintoaineita mutta tuskin nyt vajaus iskee yhden pussin myötä.

Nälkä ei ole ollut vieläkään eikä päänsärkykään ole vaivannut.

Liikuntaa tuli siellä sisäliikuntapuistossa jonkun verran lasten kanssa kiipeillessä mutta aika vähäinen määrä kuitenkin. Yllätyksekseni jopa minä mahduin kiipeilemään niissä esteradoissa putkineen ja liukuineen.

2 kommenttia:

  1. Noilla eneillä kyllä paino putoaa ihanan kannustavasti. Enkä usko, että kaikki on nestettä, koska ainakaan minulla ei silloin joskus eneillessä tullut paino heti takaisin lopetettaessa

    Nyt olisi muuten Tokmanneissa nuttriletit todella halvalla, jos kiinnostaa, 25 pussia 16,90 €.

    VastaaPoista
  2. Putoaa tosiaan! Ihana tunne, kun vaaka näyttää aina vaan pienempiä lukuja. Toki varmasti hieman paino nousee, kun alkaa syömään oikeaa ruokaa mutta toivottavasti suurin osa pysyisi poissa. :)

    VastaaPoista