17.3.2013

Ei voi olla totta!

Eilen pääsin vihdoin taas liikkumaan kunnolla ja päivän aikana tulikin tanssittua matolla reilu tunnin pätkä ja sitten vielä käveltyä noin 4 km. Keskisyke tanssissa oli 150 ja kävellessä 135, joten ihan reippaalla tahdilla mentiin.

Illalla sitten kurkku oli karhean tuntuinen ja yöllä heräsinkin yskimiseen. Nyt sitten vähän lämpöä ja kurkku kuin hiomapaperia olisi niellyt. En oikeasti jaksaisi sairastaa taas!

Tiistaina olisi punasolumassatutkimus, mutta pitänee perua se, kun jokin typerä tauti taas iski. Kuinka monta eri nuhatautia nyt on oikein liikenteessä?

Miten voikaan ärsyttää ja ahdistaa liikumattomuus näin paljon, vaikka ennen ei tullut liikuttua edes joka kuukausi mitään "ylimääräistä" eli kauppareissuja yms enempää? Hyvä muutos kylläkin.

8 kommenttia:

 1. Voi ei mikä takaisku! Vielä kesken laihdutuskuurin. Tommonen vetää niin voimat. Tsemppiä siihen ja pikaista paranemista. Älä anna tuon nyt lannistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. :)

   En anna lannistaa. Ei vaan enää jaksaisi sairastaa, kun taitaa olla kevätkauden nuha/flunssa nro 3 menossa..

   Poista
 2. Oi ei :( Meidän perheessäkin on kiertäny kaikki mahdolliset taudit ja juuri selvittiin norosta.. Noloa myöntää, mutta ei se mun laihis ainakaan kasassa pysy tällä sairastelulla ja vaikka ite ei o kaikkia tauteja sairastanu, mutta lapset on...
  Tsemppiä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. :)

   Samaa vikaa itselläkin. Tulee syötyä ihan mitä sattuu, kun on kipeänä.

   Poista
 3. Hyvällä omalla tunnolla voit sairastella. Eikö se niin mee, että jos on rehkiny liikaa niin voi sairastua.. tai ootappa mite se menikää :D Mun tapauksessa tää toimii! Aloitin tammikuussa ja sairastuin heti kahen viikon päästä noroviirukseen, seuraavaavaksi sairastuin jo kolmen viikon päästä sikainfluenssaan.. Siitä parisen viikkoa eteenpäin pelkäsin taas sairastuvani, mutta eipä sieltä mitään tullutkaan. Muistathan ottaa kaikki vitamiinit, mineraalit, proteinit, jne mitä ihmiselle kuuluu? =) t. mks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syön säännöllisen epäsäännöllisesti vitamiinilisää. D-vitamiinin muistan ottaa lähes joka päivä kylläkin.

   Poista
 4. Voi ärsytys :( Oikein pikaista paranemista sinulle! Täällä sama meno ja fiilis on kyllä pikkasen ärsyyntynyt kun ei tosiaan pysty liikuntaa täysillä harrastamaan. Kyllä se hyvä päivä sieltä vielä saapuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemisia sinnekin. Jospa kesään mennessä olisi sairastelut ohitse..

   Poista