7.3.2013

Ulkoilua

Tänään olin ajatellut meneväni pikkupunttikselle mutta en vaan yksinkertaisesti jaksanut. Miehellä meni töissä pitkään ja syömisen jälkeen sitten olikin jo sen verran myöhä, että piti laittaa kuopus unille.

Onneksi sentään tuli tunnin verran ulkoilua lasten kanssa, joten ihan harakoille ei tämäkään päivä mennyt. Vielä aion tehdä vähän lihaskuntoliikkeitä jumppakuminauhan kanssa ja voisihan noita käsipainojakin hyödyntää. Kunhan vaan tuo kuopus tuosta suostuisi nukahtamaan..

Nukutan siis kuopuksen siten, että itse istun kirjoittelemassa tänne/surffaamassa netissä ja poika on pinnasängyssään tuossa vieressä. Hän näkee sivuprofiilini mutta ei saa minkäänlaista huomiota, ja yleensä nukahtaakin ihan hetkessä. Tänään hän vaan sattui nukkumaan päikkärit hieman myöhässä ja normaalia pidempään, joten nukahtaminen näyttää vievän aikansa. Eiköhän hän pian tuosta vaivu nukkumatin maille.

Syömiset menivät tänään suhteellisen hyvin, joten voi olla, että punnituksessa ollaan ihan siinä rajoilla, lankeaako rangaistus vai ei.

1 kommentti: