3.3.2013

Leffassa jälleen

Tänään aloitin päiväni puolen tunnin tanssimattopomppimisella. Siitä sitten suihkun kautta ystävän kanssa shoppailemaan.

Illalla sitten vielä menimme leffaan. Oli kyllä niin floppi leffa, etten viitsi edes nimeä mainita. Parin tunnin aikana tuli monen monta kertaa mieleen, että koska alkaa tapahtua tai vaihtoehtoisesti koska leffa oikein loppuu.

Shoppailu onneksi onnistui ja löysin eteiseen sopivan valaisimen. Laitoin sen jo paikalleenkin ja ihanaa, kun nyt ei sitten tarvitse kolautella kättään lamppuun takkia pukiessa. Älkää kysykö, miten siinä aina onnistuin, se kaiketi vaatii suurta harjoittelua (tai huonoa muistia).

7 kommenttia:

 1. On se hyvä välillä irroitella ja ajatella arkisiakin juttuja mitä shoppailutkin on. Tuo painon kyttääminen sivuaa minuakin hivenen, mutta en anna sen hallita näin tarkkaan kuin Sinulla näyttää olevan. Pikkuhiljaa..pudottelen jospa kesällä ois kevyempi olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa itsekin pudottelen. Nuo uhkat tuovat mukavaa lisähaastetta ja motivaatiota, koska tosiasiahan on se, että tässä painossa pitäisi suhteellisen helposti vaa'an lukeman viikoittain joko pysyä samana tai hieman laskea. Eri asia toki, jos on jo lähellä tavoitepainoaan, niin väkisinkin tulee joskus nesteturvotuksesta johtuen plussaa. :)

   Poista
 2. Mä taas keksin tästä uuden rangaistuksen : 2 kk:n leffakielto ;)

  Viime yön pimeydessä valvoessa mietin lisää. Ja tuli mieleen : ;P

  - Yhtenä päivänä valmistat perheelle omaa herkkuruokaasi, mutta syöt itse koko päivän pelkkiä pussikeittoja ja porkkanoita.

  - Lenkki, joka saa päättyä vasta, kun vastaasi on tullut 100 punaista pikkuautoa, sen jälkeen 5 bussia, sen jälkeen 7 pipopäistä vastaantulijaa ja 1 parrakas mies.

  - ja sitten vielä semmoinen uhka, että joudut vapauttamaan Possumunkin seuraavasta niihin aikoihin kohdalle lankeavasta rangaistuksesta ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätään listaan. :D

   Alkaakin mennä rangaistukset niin pitkälle, etten tiedä, onko uhat käytössä silloin enää. Tarkoitus olisi tässä jossain vaiheessa alkaa yrittää raskautua, ja jos plussa tulee testiin, niin taitaa olla uhkien osalta uudelleen harkinnan paikka. :D

   Poista
  2. Mites tuo pipopäisyys? Tuo menee keskelle kesää, joten kelpaisiko mikä tahansa päähine? Kesällä harvemmin näkyy pipoja. :D

   Tai sitten laitan sen jonon eteen talvelle.

   Poista
 3. No jos talvella, niin pipo, mutta kesällä keltainen lippalakki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin sen nyt talvelle, kun on pari osittain epäselvää rangaistusta tulossa.

   Poista