8.3.2013

Buzzador-kampanja: Valio Onni

Kuten aikaisemmin jo kerroinkin, niin pääsimme mukaan Buzzador-kampanjaan testaamaan Valion Onni-tuotteita.

Onni-tuotteet ovat ravintosisällöltään erityisesti suunniteltu tukemaan pikkulasten kasvua ja kehitystä. Niiden valmistuksessa käytetään vähemmän käsiteltyä tuoretta suomalaista maitoa ja ne ovat heti käyttövalmiita. Vain lämmitys vesihauteessa tai mikronkestävässä astiassa mikrossa ja ateria on valmis.

Onni-tuotteet on suunniteltu yhdessä lastenlääkäreiden kanssa ja niitä voi nauttia jo 4-8 kuukauden iästä alkaen.

Lisätietoa: www.valio.fi/onni

Tänään kävin ostamassa kampanjasta tulleella lahjakortilla kasan Onni-puuroja. Vellit päätin jättää kauppaan, sillä lapset eivät ole enää aikoihin vellejä syöneet, enkä usko niiden enää uppoavan. Puuroista meillä yleensä tykätään.

Ostin kaikkia viittä eri makua; 3 prk neljän viljan puuroa, 3 prk viljaisaa puolukkapuuroa, 4 prk omena-kaurapuuroa, 4 prk vadelma-mustikkapuuroa ja 4 prk vadelma-kaurapuuroa.

Iltapalalla testiin pääsi neljän viljan puuro, joka maistui kuopukselle todella hyvin. Esikoinen ei puurosta oikein välittänyt (tai sitten ei vaan ollut kovin nälkäinen). Tosin kuopus on aina syönyt puuroja paremmalla ruokahalulla kuin esikoinen.

Kumpikaan lapsista ei puuroa pois sylkenyt, joten maku taisi miellyttää edes jossain määrin. Itsekin sitä maistoin lusikan kärjellä, ja pitää todeta, että hyvää se oli. Jotain kertonee se, että yksi purkillinen ei kuopukselle riittänyt, vaan hän söi loput esikoisenkin purkillisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti