15.3.2013

Viikkopunnitus

Tämän viikon uhkana oli puhelimenkäyttökielto päivän ajaksi. Aamulla vaa'alle noustessani olin jo ihan varma, että tällä viikolla paino olisi noussut. On ollut tutkimuskäyntejä eikä niiden vuoksi ole voinut pahemmin harrastaa liikuntaa. Lisäksi äitini on ollut kylässä, joten syömisetkin ovat olleet välillä vähemmän terveellisiä.

Aamulla sitten nousin vaakaan, ja itsekin yllätyin: 115,0 kg! Se tarkoittaa, että viikon aikana on lähtenyt 300 grammaa. Uhka on siis jälleen vältetty.

Muut kehonkoostumusvaa'an tulokset:
- rasva-% 50,6
- luustolihas-% 22,1
- viskeraalisen rasvan arvo 8

Tänään onkin sitten liikuttu. Ensin kävelyä noin 3,5 km päivällä. Sitten puolisen tuntia tanssimatolla ja kohta jälleen noin 3,5 km kävelyä kahdessa erässä, kun saatan äitini bussipysäkille.

5 kommenttia:

 1. Muistathan että liikunnalla ei laihdu, jos ruokavalio ei ole hallinnassa. Hyvä keino saada painonpudotukseen vauhtia, on punnita itsensä joka päivä ja pitää ruokapäiväkirjaa joka päivä. Siten voi miettiä omia ruokailujaan että mikä tehoaa ja mlloin menee huonoon suuntaan.

  Suosittelen iltalukemiseksi Bob Harperin Laihdutuksen säännöt kirjaa. Tuosta saa hyviä vinkkejä miten välttää lipsumiset ja herkuttelut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että liikunnan osuus laihtumiseen on aika pieni. Kiinteytymiseen sitäkin isompi. Mulla vaan syömiset ovat paremmin hallinnassa silloin kun liikun. :D

   Poista
 2. Harmi jälleen ;P No toivotaan, että ens viikolla rangaistus napsahtaa ;D

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon! Trendi on hyvä. :)

  VastaaPoista