28.3.2013

Tauti helpottaa

Viimeinkin! Tauti alkaa näyttää luovuttamisen merkkejä. Enää ei ole pahasti limaisuutta. Nuhaa kyllä edelleen, mutta eiköhän tauti ala olla kohta voitettu.

Huomenna olisi tarkoitus aloittaa taas liikkuminen. Ihana ajatuskin näin pitkän tauon jälkeen. Kuka olisi uskonut, että entinen liikunnanvälttelijä joskus olisi näin innoissaan tulevista liikkumisista?

Eiliseen aiheeseen vielä palaten; Millaisia liikkeitä te kahvakuulaajat yleensä kuulan kanssa teette? Millaisia liikkeitä ohjatuilla tunneilla on?

8 kommenttia:

 1. Ihanaa loistavaa, että tauti alkaa hellittää!

  Samat fiilingit itsellä oli kun tauti veti mua pois lenkkipoluilta ja hallista... Ei malttanut odottaa, että pääsisi liikkumaan!

  Mulle on opetettu yks ainoo liike kuulalla, ja se on haara-asento, molemmilla käsillä kiinni ja haarojen välistä lantiolla työntää kuulan heilahtamaan ylös ja uudelleen... :D Jos älläsit. Se oli ainoa minkä mulle joku pt joskus opasti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en ole tainnut kokeillakaan. Täytyy laittaa korvan taakse ja kokeilla, kun saa kuulan hankittua. :D

   Poista
 2. Kirjastosta saa hyviä vinkkejä. Löytyy ainaki kirjoja, ehkä videoitakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistäkin varmaan löytää. En vaan ole vielä paljoa ehtinyt asiaan perehtyä. Lisäksi ohjeet eivät aina sisällä liikkujien kokemuksia, joita on kiva kuulla. :D

   Poista
 3. Ei niitä osaa kuvailla, ne pitää itse kokee. Usein se on niin, että paras hetki kahvakuulassa on se, kun saa kantaa kuulan varastoon omalle paikalleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Pitääkö siis sittenkin harkita ennemmin käsipainoja? :P

   Poista
 4. Tässä yksi netin tietolähde kahvakuulan pariin. Älä säikähdä sivua. Kahvakuulaa voivat nostaa tavalliset, parempaa kuntoa tavoittelevat ihmiset. Sivuilla on paljon asiaa, jonka avulla kuulan kanssa pääsee alkuun. Parasta kuulan kanssa on huomata, miten kunto ja voimat kasvaa. Sitä jaksaakin käyttää painavampaa kuulaa, nostaa samaa kuulaa kauemmin, nopeammin... Katso vaikka aloittelijan opasta tai perustekniikka-filmejä. www.kahvakuula.fi

  VastaaPoista