13.3.2013

Testejä testejä

Tänään oli tosiaan autonomisen hermoston testi, jossa onneksi en nukahtanut. Etukäteen kyllä hieman jännitin, nukahdanko, sillä viime yö meni hyvin levottomissa merkeissä. Kuopus heräili useita kertoja tai ei oikeastaan edes heräillyt vaan kitisi unissaan. Sitten vielä itse heräilin ja aamulla olikin ihan järjetön päänsärky.

Huomenna onkin vuorossa sokerirasitus, josta voi jälleen lukea lisää ensimmäiseen testiin mennessä ollessani kirjoittamastani tekstistä.

Paasto on jo alkanut ja kohta olisi tarkoitus mennä nukkumaan. Huonosti nukutun yön jäljiltä uskoisin nukahtamisen sujuvan suhteellisen helposti.

5 kommenttia:

 1. Miten testi meni? mun blogissa ois sulle haaste ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni. :)

   Kiitos haasteesta mutta olen siihen jo vastaillut aikaisemmin. :D

   Poista
 2. Miten tuollainen autonomisen hermoston testi oikein tehdään, ja mitä varten? En ole koko blogiasi kerinnyt lukea kun vasta löysin sen niin oon ihan pihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkempaa testitietoa löytyy edellispäivän postauksen linkistä (http://100kilonkeijukainen.blogspot.fi/2012/11/tutkimuskaynteja.html). Siellä on valmistautumisohjeet ja kaikki. :D

   Ja linkin tekstiä seuraa lisätietoa vielä, kun olin käynyt testissä ensimmäistä kertaa. (http://100kilonkeijukainen.blogspot.fi/2012/11/tutkimuksesta-jalleen.html)

   Poista
  2. Niin ja mulla se on osa raskausdiabetestutkimusta, johon osallistun.

   Poista