1.5.2013

Buzzador-kampanja: Hälsans Kök

Tänään oli testivuorossa Hälsans Kök kasvispyörykät. Paistoin ne uunissa ranskalaisten perunoiden kanssa ja pakko kehua, että ne olivat todella hyviä. Olin todella yllättynyt, sillä mulla ainakin tulee ensimmäisenä sanasta kasvispyörykkä mieleen sellaiset oranssinvihertävät pyörykät, jotka eivät kovin paljoa makuelämyksiä tarjoa. Nämä taasen voisivat hyvinkin mennä läpi lihapullina, jos ei etukäteen tietäisi, että ovat kasvispyöryköitä.

Lapsetkin söivät ihan innoissaan. Niitä "normaaleja kasvispyöryköitä" esikoinen syö hieman epäröiden ja kuopus sylkee ulos, jos sellaista hänen suuhunsa eksyy. Hälsans Kökin pyöryköitä taasen kuopuskin yritti poimia käsiinsä lautaselta syöttämisen aikana. Taisivat siis miellyttää meidän nirsoilijaakin.

Kuva: http://halsanskok.fi/producten.asp?id=14#/#iid=62&ms=1

Tietoa kasvispyöryköistä:
Ainesosat:
Soijaproteiini 51% (vedellä turvotettu), vehnäproteiini 15% (vedellä turvotettu,), vesi, kananmunan valkuaisjauhe, kasviöljy, maltodekstriini, tärkkelys, suola (1,6%) sipulijauhe, hernekuitu, proteiinihydrolysaatti (vehnä), mallasuute (ohra), aromit, valkosipulijauhe, stabilointiaineet (guarkumi, natriumalginaatti), hiiva, punajuurijauhe, mausteet

Ravintoainetietoja: (per 100 g)
Energiaa: 170 kcal
Proteiinia: 18 g
Hiilihydraattia: 10,5 g (sokeria 1,5 g)
Rasvaa: 6 g (tyydyttynyttä 0,7 g)
Kuitua: 1 g
Natriumia: 0,65 g

Lisätietoa tuotteista voi katsella sivulta: www.halsanskok.fi

Buzzadorina pääsen testailemaan erilaisia tuotteita ja kertomaan niistä oman rehellisen mielipiteeni. Jos kiinnostuit, niin voit liittyä buzzadorien lukuisaan joukkoon tästä. (Liittymällä linkin kautta autat minuakin kerryttämään pisteitäni.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti