25.5.2013

Buzzador-kampanja: Veet

Ihotesti tuli siis tehtyä jo aiemmin ja tänään sitten päätin kokeilla tuota Veetin Easy Wax -kuumavahaa säärikarvoihini. En ole koskaan ennen vahannut, joten hieman jännitti, miltä se tuntuu ja miten iho reagoi.

Laitoin vahan sähkökäyttöiseen lämmittimeen, joka tuli pakkauksen mukana, ja noin puolessa tunnissa vaha oli sopivaa käyttöön. Sitten levitin vahaa ohjeiden mukaan, laitoin paperiliuskan vahan päälle ja vetäisin vastakarvaan. Ei tuntunut ollenkaan pahalle, vaikka sitä hieman jännitinkin. Pettymyksekseni kuitenkin osa karvoista vain katkesi ja jäi paikalleen sääreen.

Säärien "päältä" vahaaminen oli helppoa ja suurin osa karvoista lähti ihan nätisti vahan mukaan. Säärien ulkosyrjä ja takaosa olivatkin sitten ihan toinen juttu. En tiedä teistä mutta ainakin mulla karvat eivät kasva täysin samaan suuntaan noilla alueilla, ja niihin on vielä vaikea nähdäkin. Ei siis mitenkään helppo vahata vasta-alkajana.

Toinen ongelma oli vahan jäähtyminen. Mulla kai meni liian kauan aikaa vahatessa, joten kesken kaiken piti lämmittää vahaa uudestaan. Muutenkin vahan ainainen levittäminen jo vahaistuneilla sormilla oli mielestäni hankalaa, joten levitin sitä loppuvaiheessa isommalle alueelle kerrallaan ja laitoin vahan sitten takaisin lämpeämään levittämisten välissä.

Isommalle alueelle levittäminen tuntui mulla toimivan paremmin karvojen poistamisessa, sillä siten myös suurempi osa karvoista lähti yhdellä vahaamisella pois. Vahaaminen oli lisäksi paljon nopeampaa tuolla tavalla.

Lopuksi sitten yritin poistaa vahajäämät sormista ja sääristä jälkihoitopyyhkeellä ohjeiden mukaisesti mutta ei se pyyhe kyllä kaikkia jäämiä poistanut. Pyyhe myös jätti ihon jotenkin kauhean rasvaisen tuntuiseksi, joten pesin sääret vielä saippualla.

Kokonaisuudessaan säärikarvojen poistoon meni vahan lämmittämisestä alkaen lähemmäs kaksi tuntia, joten helpommin ja nopeammin olisi karvani ajellut koneella tai höylällä. Lisäksi sääreni ovat nyt punaisten pilkkujen ja mustelmien peitossa, joten herkkä ihoni ei tainnut vahaamisesta tykätä. Kirvelyä, pistelyä tai muuta tuntemusta ei ainakaan vielä ole.

Kuvakollaasi vahauksesta:


Lisätietoa tuotteesta: www.veet.fi

Buzzadorina pääsen testailemaan erilaisia tuotteita ja kertomaan niistä oman rehellisen mielipiteeni. Jos kiinnostuit, niin voit liittyä buzzadorien lukuisaan joukkoon tästä. (Liittymällä linkin kautta autat minuakin kerryttämään pisteitäni.)

2 kommenttia:

 1. Mullakin olis nyt viikonloppuna noiden Veet-tuotteiden testailua.. Aika kauan tuohon vahaamiseen menee, jos 2 tuntia pitää varata :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossa aikahommassa pitää huomioida, että vahasin elämäni ensimmäistä kertaa, joten tottuneella vahaajalla ei varmasti noin pitkään mene. :D

   Mulla se vaha tosiaan ehti jäähtyä liikaa ja jouduin lämmittämään sitä uudestaan, mikä vei oman aikansa.

   Poista