10.5.2013

Painopäivitys

Paino edelleen sama kuin viime viikolla eli 115,3 kg.

Jotenkin motivaatiopula vaivaa ja sen kyllä huomaa. Paino jumittaa tai nousee.

7 kommenttia:

 1. Siis jollet laihdu niin syöt liikaa tai kulutat liian vähän. Vaihtoehtosi on joko syömisen vähentäminen tai kulutuksen lisääminen. Ehdottaisin että kokeilet pitää ruokailun tässä määrässä ja lisätä liikuntaa vaikka pitkillä 2 tunnin kävelyillä kolme kertaa viikossa. Pitäisi yrittää pukata elimistön aineenvaihdunta liikkeelle. Ja jollei halua tehdä töitä asian eteen niin kannattaa lopettaa itsensä kiusaaminen ja hyväksyä kilonsa ja kantaa ne ylpeydellä :)

  VastaaPoista
 2. Aika lailla samoissa mietteissä kuin edellinen. Satunnaisesti olen täällä sun juttuja käynyt katsomassa ja en voi kuin ihmetellä miksi "laihdutat", kun sulta tuntuu puuttuvan tekstien perusteella motivaatio kokonaan. Syöt miten sattuu, liikut miten sattuu (todellinen liikunta puuttuu kokonaan). Hyötyliikunta on todella hyvä asia kaikille, mutta sinä tarvitset ihan oikeaa hikiliikuntaa! Et mitään rikkaruohojen kitkemistä tai kasvimaan näpräämistä. Syöt todella paljon makeaa, jos selaa ruokapäiväkirjojasi niin muistelisin sun syöneen melkein joka päivä jotakinherkkua. Sitten vedät ruoat ihan minimiin ja syöt pelkkää näkkäriä. Olkoot vaikka kuinka rangaistus, niin tässä on sun elämäsi kyseessä ja tarkoitus lienee, että opit elämään terveellisesti LOPPUelämäsi.
  Suosittelisin sulle perusteellista keskustelua ammattilaisten kanssa sekä syömisistäsi että liikunnasta.
  Sori pitkä sepustus :)

  VastaaPoista
 3. Ei muuta kuin takaisin radalle ja eteenpäin! Tee plussa- ja miinuslistaa laihduttamisen hyvistä ja huonoista puolista, kattele inspiroivia kuvia ja kirjota ylös, miksi haluat laihtua. Tee pääkopassa sellasta työtä, jonka uskoisit saavan sut takas mukaan tähän touhuun! Mun kevään pitunen sokerihiirivaihe alkaa ehkä olla ohi, ja tää tuntuu hyvältä! Haluun sut mukaan tähän. :)

  VastaaPoista
 4. Tässä mun näkemys mikä menee pieleen. Ei ole kaloreista kiinni eikä liikunnasta, minusta nuo on painoon nähden oikein hyvällä mallilla. Kaloreita voisi välillä jopa nostaakin, kysymys on siitä MISTÄ ne kalorit tulevat. Jos syö täydellisesti, ei tarvitse edes ajatella kaloreita.

  Ruokapäiväkirja kuvilla oli hyvin valaiseva, oli paljon huonoa ruokaa. Ainoa tuore asia oli jokunen jäävuorisalaatin palanen joka on kaikenlisäksi salaateista se kaikkein ravintoköyhin. Falfelit, ranskalaiset ja sämpylät oli täysin turhia ja hirveä määrä rahkaa. Ei laihdu noilla eväillä ei...

  Sun pitäisi muuttaa ruokavaliota, kokeile edes jotain uutta. Kokeile hetki vaikka Paleota, niin laihdut hurjasti ja pääset hyvään alkuun hommassa. Katso tuo video mitä kuuluu ruokavalioon mitä ihmisen alunperin on tarkoitettu syövän. :)

  http://www.youtube.com/watch?v=fulMHdmWsf4

  P.S. Tsemppiä hirveesti, luovuttaa ei saa ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä Anonyymin kanssa, minusta sinä syöt ruokapäiväkirjojesi perusteella jo nyt tosi niukasti paitsi määrällisesti, ennen kaikkea laadullisesti. Liikunnan lisääminen on toki aina hyvä juttu, mutta ihan varmasti voit pudottaa painoa terveellisempiin lukemiin myös pelkällä ruokavaliolla.
   Tuo Anonyymin linkittämä youtube -pätkä on minusta hyvää perusasiaa simppelisti sanottuna. Ehkä tosiaan saisit siitä uusia ajatuksia? Kirjoittelin blogiini hiukan omista oivalluksistani painonpudotuksen suhteen, tässä linkki jos haluat käydä vilkaisemassa:
   Kaunisvahvaonnellinen.com: Kuinka laihtua kymmenen kiloa?

   Tsemppiä äläkä missään tapauksessa anna periksi! :)

   Poista
 5. Hyviä ohjeita on tullut. Motivaatiopuoli on kuitenkin se mistä kaikki lähtee, se sinun olisi saatava ensimmäisenä kuntoon. Haluatko ihan oikeasti laihtua? Miksi? Minkälaista elämäsi olisi jos saisit reilusti painoa pudotettua? Mistä olet valmis luopumaan sen eteen? Tammikuun jälkeen tuloksia ei ole juuri tullut, joten ei niitä tällä menolla ikävä kyllä ole tiedossa jatkossakaan, ellet ala tehdä ihan reippaita muutoksia ruokavalioon ja/tai liikuntaan. Helppoa se ei ole, mutta mahdollista jos sitä ihan oikeasti haluaa ja on valmis tekemään myös ihan kunnolla töitä ja uhrauksia sen eteen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista ja tsempeistä. :)

  Motivaatiopuoli on tosiaan ollut nyt pitkään hakusessa. Kaikki alkoi pitkästä sairastelukierteestä, mikä poisti liikkumisen kuvioista ja vaikutti myös syömisiin. Motivaatiota ei sen jälkeen ole oikein löytynyt. Lisäksi tällä hetkellä on kaikenlaista muutakin mielessä, ja voi olla että kerron jossain vaiheessa enemmän..

  VastaaPoista