19.5.2013

Buzzador-kampanja: Lego Duplo

Pääsimme mukaan Buzzadorin Lego Duplo-kampanjaan, jossa saimme testattavaksi taaperoille suunnattuja Duplo-palikoita. Duploja meillä onkin ISO kasa jo ennestään ja niillä rakennetaan ihan innoissaan. Parempaa kampanjaa emme siten olisi voineet edes toivoa.

Tällainen paketti meille tuli:

”Taaperon rakennus- ja leikkikuutiot"
(Tuote sisältää 17 helposti käsiteltävää ja kirkkaanväristä palikkaa ja osaa. Mukana on mm. kolme ikkunakuutiota, suloinen karhu ja kuviopalikoita, jotka kaikki sopivat yhteen muiden LEGO DUPLO osien kanssa).


Lisäksi paketti sisälsi 10 kpl Lego-esitteitä ja -alennuskuponkeja (25 %) Citymarketiin ja Anttilaan. Kyseiset esitteet ja kupongit saan jakaa taaperoikäisten lasten vanhemmille buzzauksen yhteydessä.

Uudet palikat ovat päässeet heti kovaan käyttöön ja niillä on rakennettu erikseen ja yhdessä muiden Duplojen kanssa. Olen ollut hieman laiska kuvaamaan mutta tässä kuvakollaasi rakentelujen lomasta:


Lapset tykkäävät kovasti uusista taapero-Duploistaan, kuten arvasinkin jo etukäteen. Myös omasta mielestäni palikat ovat ihanan värikkäitä ja pienille rakentajille ehkä vielä normaali-Duploja parempia, sillä ne ovat kooltaan isompia ja siten niitä saa helpommin pinottua torneja.

Lisätietoa tuotteista voi katsella sivulta: www.lego.fi

Buzzadorina pääsen testailemaan erilaisia tuotteita ja kertomaan niistä oman rehellisen mielipiteeni. Jos kiinnostuit, niin voit liittyä buzzadorien lukuisaan joukkoon tästä. (Liittymällä linkin kautta autat minuakin kerryttämään pisteitäni.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti