3.5.2013

Painopäivitys

Nyt se sitten tapahtui. Paino on noussut viime viikosta ja uhkarangaistus käy toteen. Tällä viikolla uhkana oli "Yksi päivä kokonaan vedellä ja leivällä (ruis-tai näkkileipä, eikä mitään päällisiä)", ja sen siis suoritan jonain päivänä.

Aamupaino oli huonon viikon ja menkkaturvotuksen myötä 115,3 kg. Kilon enemmän kuin viime viikolla. Toivottavasti suurin osa painosta olisi turvotusta. Toisaalta nyt sitten seuraavan viikon punnituksessa pitäisi tulla helposti ainakin tuota pienempi lukema.

7 kommenttia:

 1. No voi perhana! Toivotaan ens viikolle siis kunnon tulosta ku tää meni persiilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Luulisi ainakin turvotuksen poistuvan. :D

   Poista
 2. Itse en tykkää uhkavaatimuksista - liekö johtuuko siitä että olen hiukan auktoriteettikammoinen kapinoitsija, eli jos jollain uhkailisin itseäni, niin myös uhmaisin sitä kahta kauheammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti meillä jokaisella toimii eri jutut, mutta minustakin nämä sinun uhkavaatimukset tuntuvat lähtökohtaisesti aika pelottavilta. :)
   Oletko ajatellut, että kääntäisit asian toisin? Jos painosi on laskunut tai pysynyt ennallaan, saisit siitä jonkin pienen palkinnon (tyyliin itse tehdyn manin/pedin, jonkin kivan naistenlehden... jne)?

   Poista
  2. Mulla nuo palkinnot jäisi kuitenkin toteuttamatta. Ajattelisin vaan, että ei mun ole pakko saada palkintoa tms.

   Palkintona toimii myös uhan välttäminen. :D

   Poista
 3. Mäkin olen ennemmin palkitsemisen kuin rangaistuksien kannalla. Tuo tuntuisi itsensä soimaamiselta, aivan turhaa. Lisäksi tuommoinen päivä vedellä ja leivällä johtaa helposti sortumisiin ja ylilyönteihin. Lado nyt ainakin kaikkea raikasta ja värikästä niiden leipien päälle... ja sitä proteiiniakin pitäisi hiukan saada. Voisithan pitää vaikka pari "leipää ja hedelmiä" päivää, värikkäitä voileipiä ja tuoreita hedelmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en siis ole itse keksinyt noita uhkia vaan ne ovat tulleet kommenttien kautta. En siten voi niitä lähteä muuttamaan. Onneksi kuitenkin ruisleipäkin sisältää proteiinia, joten ihan hiilarihöttöä ei tule syötyä tuona uhkarangaistuspäivänäkään. :)

   Poista