6.10.2012

Hitaasti mutta toivottavasti myös varmasti

Paino tänä aamuna 118,3 kg eli pudotusta viime viikosta VAIN 100 g! Kaiken järjen mukaan olisi pitänyt tippua enemmän mutta tällä mennään.

Mittoja: (Päivitetty myös omalle sivulleen, jossa voi tarkastella muutoksia.)
- Rintojen päältä: 121 cm
- Rintojen alta: 110,5 cm
- Vyötärö: 105 cm
- Vatsa jenkkakahvat mukaanlukien: 146 cm
- Vatsa navan kohdalta: 122,5 cm 
- Lantio (mahamakkaran alta): 137,5 cm
- Lantio (häpyluun korkeudelta): 138 cm
- Reisi: 70,5 cm/69,5 cm
- Pohje: 46 cm/47,5 cm
- Olkavarsi: 41 cm/39 cm

Otin myös uudet kuvat ja nekin on päivitetty myös omalle sivulleen, jossa voi katsella, näkyykö mitään muutoksia vielä. Tässä siis tämän päivän kuvat:


Lisänä kuva takaapäin. Kuvissa jälleen käytetty eri housuja kuin aikaisemmin mutta tästä lähtien otan kuvat nämä vaatteet päällä (kunnes ne käyvät ihan liian isoiksi, jos sellainen joskus tapahtuu). Erittäin tiukat housut päällä ainakin omasta mielestäni maha näyttää jopa isommalta kuin aikaisemmin mutta mittojen mukaan se olisi kuitenkin pienentynyt.

2 kommenttia:

  1. Paino ei tosiaankaan järkeä seuraa :D Se tippuu ja nousee milloin huvittaa, mutta tärkeintä on, että mitat on muuttuneet ja kuvistakin sen huomaa :)
    Vau, sinulla on muuten aika upea vartalonmalli, nimittäin kapeampi vyötärö ja leveämpi lantio :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista. :)

    Itse en kauheasti tuosta mukanani kulkevasta sohvatyynystä välittäisi. Olisi paljon enemmän mahdollisuuksia housujen suhteen, jos olisi pienempi epäsuhta vyötärön ja lantion välillä. Lähes kaikki housut kun ovat sitten ihan liian isoja vyötäröstä, jos tuo sohvatyyny mahtuu sisälle.

    VastaaPoista